Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
rosen petrow - помощник
здравеите, в сайта на оргахим има една боя, казва се- пустинен вятър. Налага ми се да боядисвам с нея, а никога не съм, ако някой знае как благодаря му предварително ОТ ВСЕ СЪРЦЕ

Заглавието на темата е редактирано.
Оригинално заглавие: "НЕЗНАМ ако знаете ПОМОГНЕТЕ"
sasooooooooo - "специалист"
Лошо си формулирал темата.И да знае някой, няма да я види.
""Боя "Пустинен вятър""
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
На мен пък не ми се рови в сайта. Да дадеш линк към боята или да препишеш писаното на етикета... де пък ще помня име на боя!
bisplus - специалист
Това някакъв SPIRIT ефект ли е?
rosen petrow - помощник
да спирит ефект е, интерференция
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Дните си минават, а ти така и не описа тази специална боя!
Ефектите се получават от нанасянето. С четка или с валяк или със специален валяк... с основа или без основа, с един или 2-3 цвята. С няколко нанасяния. Знам ли те какво имаш и какво искаш? Нямам ходене до магазина на оргахим тия дни! Питах те за картинка, линк и т.н. облекчения, за да мога да ти отговоря!
bisplus - специалист
Зада не се задават повече излишни въпроси...Този ефект се постига с бяла основа(грунд) и два допълнитерни цвята, в случая синьо и лилаво(ако не ми лъжат очите). Първо се нанася основата с валяк и се изчаква 24 часа, да изсъхне напълно....по този начин се получава основа която не позволява на следващите пластове боя до попиват в стената и следователно те могат да бъдат оформени в желания ефект. След това се нанасят вторите два вида боя(може с четка, валяк, ръкавица и т.н.), и когато боята дръпне малко се отнема с този назъбения гребен така, че да се вижда основата и готово. Ами това е на кратко, надявам се да съм помогнал.

Прикачен файл

effect28_1_big.jpg
ето това е ефекта който колегата иска да постигне
effect28_1_big.jpg (29.79 KиБ) Видяна 3829 пъти

Прикачен файл

effect28_1.jpg
това е инструмента с който се постига
effect28_1.jpg (5.28 KиБ) Видяна 3829 пъти

Тема "Боя "Пустинен вятър" на Оргахим" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: