• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Наскоро сменяхме дограмата с нова и понеже мъжът ми беше против да слагам цветя в тази стая отказа да поръча широк вътрешен перваз.Резултата е едно миниатюрно подпрозоречно первазче широко около 10 см. кажете някаква идея как да го разширя поне още 10 см :) Става въпрос за вътрешен перваз :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Первази разни!
Обсъди проблема с тези които са го изработили/монтирали.
И друг път "мери преди да режеш".
Добре , няма нужда да ми се караш, вече обясних,че идеята не беше моя, .просто се опитвам да оправя нещата.И не не мога да обсъдя тоя проблем с работниците защото да се монтира дограма се чака няколко дни до седмици и нали се сещаш че хората си имат друга работа освен да обикалят къщите и да дават съвети на хора които не са мерили преди да режат :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Mного разсъждаваш. Не решавай ти вместо "работниците". Направи си труда по телефона да попиташ.
Justy - майстор
Няма проблем да се монтира по широк перваз върху тесния. И със силикон да го лепнеш - няма да мръдне :wink:
velsi - Почетен майстор
Justy написа:
Няма проблем да се монтира по широк перваз върху тесния. И със силикон да го лепнеш - няма да мръдне :wink:
Освен, ако не остава място да се отваря крилото.
solo5 - майстор
емили написа:
и понеже мъжът ми беше против да слагам цвет
подкрепям мъжа ти с две ръце :2thumbs:
и аз съм против цветята в апартаментите
още повече пък върху разни первази :lol:
Justy - майстор
velsi написа:
Justy написа:
Освен, ако не остава място да се отваря крилото.
Има си хас и това да направят - срам за форума :lol:
mici - специалист
Justy написа:
Няма проблем да се монтира по широк перваз върху тесния.... :wink:
Обикновено первазите се монтират под дограмата, така че спокойно може да се залепи още един перваз върху първия. Первазите са около 20 мм дебели, няма да пречи на отварянето на прозореца.
LZ - специалист
Погледни го от добрата страна - сега си имаш едино симпатично вталено первазче, което ще си седи така красиво и свободно :)
  • 1
  • 2

Тема "Голям проблем с малък перваз" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: