Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Харалампи - специалист
Дай повече информация за материала, диаметъра и дълбочината на отвора. Възможно ли е да се пробие на ръка?
Харалампи - специалист
За фишер ли е отвора? Ако е така няма ли друг начин за закрепване. Ако държиш на фишера опитай на ръка, ще жертваш едно свредло ама няма как. Не виждам как ще вкараш там дрелка или къртач. Вземи някое евтино свредло за бетон, чук и много търпение. С почукване и завъртане на свредлото ще стане работата. Мисля че няма да се получи, ако първо пробиеш с по-малък диаметър, защото после при отварянето ще заклинва по-голямото свредло. Ако фишера влиза хлабаво, почисти с прахосмукачка прахоляка и шприцвай в отвора монтажен кит.
sasooooooooo - "специалист"
Може да ти се стори шантаво, но неможе ли да се пробие от обратната страна на стената?
Харалампи - специалист
И аз си го мислех това, ама трудно се уцелва.
Spokoiniq - майстор
За какво е дупката, какво ще виси на него?Аз дупчих за бойлер в ниша преди време, успях да вкарам малък перфоратор но имах резервен план-планки от ъгъла с тавана и на тях окачвачи.Ако е за нещо подобно ще ти обясня по-подробно.
Харалампи - специалист
Zombayo написа:
Няма достъп от другата страна на стената ;)). Но все пак разпитах по всички железарии, за които знам и в една ми обещаха да потърсят гъвкава връзка за дрелката - "Жило" и с него се надявам да успея. Благодаря за предложенията все пак :) :-D
Между другото какво е "фишер", за 1 път чувам за такова нещо - това някакъв тип дюбел ли е. Защото на мен ми трябват отворите за дюбели.
Хубаво де как ще пробиваш бетон без удар? А Фишер е нарицателно за пластмасов дюбел. Едно време така им казвахме. Мисля че е някаква фирма ама не съм сигурен.

Тема "Книга секс электронная скачать" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: