Здравейте, имам 4 пейки, на които искам да ушия седалки от подходяща дамаска, но не знам нито какъв дунапрен да използвам нито от къде да го закупя? Ходих до Бриколаж, но там цената е много висока и нямаше кой да ми обясни за какво точно е подходящ дунапрена който предлагат 
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
8 мнения в "Дунапрен за тапицерия"
NRG7
- специалист
katerrina, дунапрен поне от 4/6 см. ще ти е достатъчен за пейките. А,ако искаш да станат по удобни и комфортни можеш да опиташ с пенолатекс(по-скъпичък е),но върши добра работа не уляга,както става в последствие с дунапрена.
Прикачен файл
razrez_4.jpg (7.4 KиБ) Видяна 22482 пъти
Прикачен файл
Синтетичен латекс. Има прекрасни еластични свойства и голяма издръжливост на деформация. Използва се за пълнежи на седалките, възглавниците и подлакътниците в самолети, влакове и други места с голяма натовареност. Тройно по-скъп и тежък е от дунапрена и с
MatFoamRubber(Latex).gif (6.09 KиБ) Видяна 22482 пъти
Прикачен файл
Klasik.jpg (32.74 KиБ) Видяна 22482 пъти
NatalyTake
- специалист
Катерина, дунапрен най-различни размери и дебелини има в търговската складова бада до Метро-Божурище, уличката преди оградата му. завиваш вдясно и влизаш в складовата база. там попитай на портала и те ще ти кажат, кое хале продава дунапрен-то е близко до портала. цените са сносни. шила съм за пейки такива възглавнички-с връзки и цип на калъфката, та като се наложи да ги събличам - д аги пера-щото в градината винаги има какво да ги нацапа. ако още нещо те интересува-питай. имам опит в тази работа.
успех ти желая в начинанието.
успех ти желая в начинанието.
Spokoiniq
- майстор
NRG7 написа:katerrina, дунапрен поне от 4/6 см. ще ти е достатъчен за пейките. А,ако искаш да станат по удобни и комфортни можеш да опиташ с пенолатекс(по-скъпичък е),но върши добра работа не уляга,както става в последствие с дунапрена.На листа в различни дебелини в София може ли да кажеш къде?От Екон в Русе знам че се поръчва, но тук на склад дали има?
bravo
- напреднал
Имаше един малък магазин бояджийски или железария, на бул. Мадрид в отсечката между канала и Черковна от страната на театър София. Там продаваха всякакви размери дунапрен и твърдяха, че е на заводски цени. Прилични бяха, доста под тези в бриколаж. Търсех за подобни цели, но засега съм замразил проекта.
vk
- специалист
Дайте информация, къде в София се продава дунапрен със по-висока твърдост или пък Пенолатекс - за тапициране на един диван. Какви са минималните размери, които се продават от складовете.
Намерих тук - но е в ловеч - http://www.eurofoambg.com
и това: Армада - 088-920-22-17 (а този номер не работи)
Намерих и тук: http://www.kovafoam.com , обаче е в Севлиево. Kазаха че имали склад в София, на бул. Сливница , кръстовището на Орион.
Намерих тук - но е в ловеч - http://www.eurofoambg.com
и това: Армада - 088-920-22-17 (а този номер не работи)
Намерих и тук: http://www.kovafoam.com , обаче е в Севлиево. Kазаха че имали склад в София, на бул. Сливница , кръстовището на Орион.
Тема "Дунапрен за тапицерия" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература