Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
stoichkov - помощник
Вьпросьт ми е колко кг приблизитгелно издьржа Гк когато е залепен като хората?Искам да закачам щендери и на тях дрехи,обувки и етс...Ако има някой който е закачал тежки работи да пище,лаладжийски моабети неискам. :wink:
Mori - специалист
Ако бъде залепен освен с гипсовото лепило и със полиуретанова пяна, ще издържи всичко това без проблем. За целта след залепването и изсъхването на гипсовото лепило, дупчиш на няколко места картона и пръскаш пяна - гледай да не е твърде много, за да не ти отлепи картона - тънка работа си е.
jimmy_bar - специалист
:shock: :shock: :shock: :? Е това вече ще отиде в ''БИСЕРИ ОТ ФОРУМА''
NRG7 - специалист
stoichkov написа:
Вьпросьт ми е колко кг приблизитгелно издьржа Гк когато е залепен като хората?Искам да закачам щендери и на тях дрехи,обувки и етс...Ако има някой който е закачал тежки работи да пище,лаладжийски моабети неискам. :wink:
Щендери с каква големина?
Къде ши ги закачаш тея щендери? :? Издръжливи ще са, ако са стъбилно изработени.
prascho - майстор
Подкрепям с двете си ръце колегата за бисерите. Личи си, че и двамата имат висок потенциал.

"лаладжийски моабети неискам"
"гледай да не е твърде много, за да не ти отлепи картона - тънка работа си е" :-D

П.С. Та и аз като пенкелер да се включа. Ако гипскартона не е отдалечен много от здравата стена си вземи едни дълги дюбели/15 см та си вържи гащите.
Илиян Илиев™ - майстор
prascho написа:
Подкрепям с двете си ръце колегата за бисерите. Личи си, че и двамата имат висок потенциал.

"лаладжийски моабети неискам"
"гледай да не е твърде много, за да не ти отлепи картона - тънка работа си е" :-D

П.С. Та и аз като пенкелер да се включа. Ако гипскартона не е отдалечен много от здравата стена си вземи едни дълги дюбели/15 см та си вържи гащите.
Колега, какви са тия лаладжийски моабети? :lol:

Тема "Колко кг издьржа Гк на лепене?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: