• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
iveliks - специалист
Здравейте искам да попитам някой ползвал ли е онези тампони за боядисване които се предлагат от тв шопа и ако имате някъкъви мнения моля споделете дели си заслужава да си купя да правя ремонта с тях

Прикачен файл

eurokit2000_m[1].jpg
eurokit2000_m[1].jpg (3.43 KиБ) Видяна 6583 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Приятели си купиха. Казаха, че са доволни. Никога повече не боядисваха с тех. Всички следващи ремонти с конвенционални валяци и четки.
Аз си мисля, че който не си е седнал на ръцете с висчко може да боядиса. Колко пари е този комплект?
Цецо - специалист
Имам такъв комплект и съм много доволен.Работи се бързо и не се цапа.
iveliks - специалист
Цената им е 39лв а резервните тампони струват 13лв комплекта .Мойте впечатления от това което съм чувал са ,че е добро и върши работа но аз лично не съм видял някой когато боядисва и затова питам някой който го е ползвал .И да попитам защо повече не са го ползвали като са били доволни .
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
iveliks написа:
Цената им е 39лв а резервните тампони струват 13лв комплекта .Мойте впечатления от това което съм чувал са ,че е добро и върши работа но аз лично не съм видял някой когато боядисва и затова питам някой който го е ползвал .И да попитам защо повече не са го ползвали като са били доволни .
Е, Цецо писа, че е доволен.
Знам ли, срещу 3лв за валяк и 2 лв за четка... ако усилието им е било същото....
silllveto - Майсторица
Свекър ми ги ползва и е доволен. Той ги е взел директно от магазина. Имат и покритие, което замества "рошавото" мече.
Последна промяна от silllveto на съб мар 07, 2009 10:18 pm, променено общо 1 път.
Sigi - специалист
Аз съм много доволна от тях. Боядисва се бързо, чисто и с много по-малък разход на боя. Смея да го твърдя след боядисване на два апартамента. Лично аз не вярвах, че е възможно, но една близка ми ги препоръча и опитах. Ако пак ми се наложи да боядисвам, пак ще използвам тях. Това сигурно е единственият рекламиран продукт, който отговаря на истината.
housedoktor - майстор
Ползвах подобни преди време-лоша дума не мога да кажа.Все пак си предпочитам четките и валяка.Въпрос на навик
iveliks - специалист
Благодоря Ви за мненията е и аз реших веднаж да си купя "нещо от рекламите" е доверявам се на вашето мнение и препоръка .Мерси.
sspoko - специалист
Ползвъл съм такива и съм доволен икономисват от боята и са удобни за работа. Моите ги купих от една железария целия комплект беше за 15лв. с ваничките дръжките и резервен комплект гъбички така че по огледаисе по железариите не бързаи да купуваш от "рекламите".
  • 1
  • 2

Тема "Тампони за боядисване от VS телешоп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: