Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Bechev - специалист
Нещо таковаhttp://www.napravisam.bg/index.php?id=visual&sid=80,но с вода вместо бризентовия плик. .Някой знае ли как се прави?
Bechev - специалист
Това,което имах предвид е също като тази кофа само,че с вода до определено ниво.Искам да го използвам за почистване в помещение след ремонт.

Прикачен файл

кофа.jpg
кофа.jpg (9.04 KиБ) Видяна 5005 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Трябва да плътно затворено и да създадеш негово си налягане. Нали затова ти показвам наргилето.
Проблемче е завихрянето от скоростта. Затова ги купуваме водните прахосмукачки.
Преди време в някакъв форум обсъждаха обсъждаха обсъждаха и някой правеше правеше, но и след месеци нямаше водна прахосмукачка.
Дано тук...
Bechev - специалист
Ако обърна изхода към прахосмукачката така маже би ще се получи завихряне :? ?Капака е затворен плътно и така може би!?

Прикачен файл

кофа1.JPG
кофа1.JPG (10.55 KиБ) Видяна 4933 пъти
null - специалист
зависи какво ще смучеш
Аз пробвах преди няколко години да си правя такова нещо. Исках да смуча от виброшлайфа праха от шпакловката. Е да ама не. Тоя прах много се пени и всичката пяна отиде в прахосмукачката. Изгоря. Два пъти :)
Със сегашната не би трябвало да имам проблеми да си го ползвам, ама ремонтите ми свършиха ... жената не се е сетила още ...
Bechev - специалист
Прахуляка след ремонта в стаите.Става ли по този начин?
bobi111 - помощник
ако имаш излишни 500лв не се занимаваи с глупости , има едни Делонгита Акуаленд с воден филтър, и трябва да ти кажа че е като Рейнбоу и определено събира всичко доста добре и всичко остава въвъ водата
Bechev - специалист
Благодаря за съвета!В момента тези 500 лева ще ги вкарам в материали или обзавеждане!Неведнъж съм казвал,че форума се казва НАПРАВИСАМ.bg

Тема "Воден филтър" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: