• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
TACHO - специалист
Колеги,
трябва да взимам матрак за спалнята, но не знам кои са добри и кои са слаби. Интересува ме да е сравнително твърд и естествено здрав.
Каква фирма, марка и вид бихте препоръчали и какви са ориентировъчно цените.
За София става въпрос. :?
Стефан - майстор
При мен всички матраци са TED, купени от МЕТРО. Двулицеви. Много съм доволен от тях. Забележки нямам.
TACHO - специалист
Точно от тях ме посъветваха да не купувам, особено тези, които били с пружини.
Лично не съм ги ползвал и затова питам за мнение.
Osiris - специалист
http://www.happydreams-bg.com/
http://www.matrax.bg/

Ето Избирай мисля че пенолатекса е много добър ама и тия с кокосов пълнеж не са лоши така че избора си остава за теб :?
Стефан - майстор
Тачо, мислиш ли, че ще те подведа? Ела да видиш моите матраци. Вече са на 3 г., и не са мръднали въобще! Не знам кой те е посъветвал?
TACHO - специалист
Dnes haresah edin dosta twyrd matrak na NANI MATRACI - Sevlievo, i cenata e dobra i garanciqta, a i inpylnenieto e dobro.
Nqkoj ima li wpe4atlenie ot tqh?
От няколко години имам швейцарски матраци.Еденичния струваше 126лв.Сега ми се налага пак да купя два и отново ще ги потърся.Много съм доволна.А приятели ми казаха за новите матраци Магнифлекс- в Метро са най-евтини.И те били много добри.
bobykafe - специалист
Повдигам тази стара тема, понеже съм крайно разочарован от on-line магазин nani.bg- след прекрасното начало- регистрираш се, поръчваш, обаждат ти се за потвърждение и на следващия ден- матрака бил дошъл със супер голям фабричен дефект :shock:
И изненадата следва- трябва да се капарира сума, за да се започне изработката на друг :!:
Отсвирих ги, естествено.
Въпросът ми към всички във форума е, някой друг сблъсквал ли се е с това чудо, наречено магазин?
Някак си останах с впечатлението, че някой беше тръгнал на лов за балъци...
Здравейте,имам доста матраци в къщтата на различни марки по скъпи по евтени,лятото давам на курорт и то се вижда кои стват и кои не ,ТЕД вече няма да взема никога освен ако не ми ги дават без пари,от две години ползвам НАНИ и съм доста доволен като се има предвид че минават доста и различни хора ,матраците не са мръднали... а и от два месеца насам си сложих това на спалнята nani-burgas.com/matrak.php?matrak=sirenamem и съм страшно доволен.
bugsbunni - специалист
Може да ви се стори смешно, но след дълги колебания какъв матрак да си купя, ме посъветваха да си купя ДУНАПРЕН :shock: . В крайна сметка си купих дунапрен и сега не го сменям за нищо. Който иска да пробва, не е скъпо и няма да ви е много яд ако не ви хареса.
  • 1
  • 2

Тема "Матрак" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: