• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
dundurma - специалист
дами и господа,моля за отговори без спам и от рода .........чувал съм.
като единствено дете искам да дам най-доброто.................какъв камък да използвам за облицовка на гроб.да се поддържа лесно и да не попива като мрамора и как да стане самото изпълнение-гроба е стар,ще махам стария мрамор,ще лепя новият материал.да подсиля ли старта излята рамка. БЛАГОДАРЯ ВИ
dundurma - специалист
hkoko написа:
http://www.krasipametnici.piczo.com/?cr=6
благодаря за линка.а с какво лепило ще бъде най-добре да се залепи гранита,за да не се влияе много от атмосферните условия.знае ли някой цената на гранита???
Любо - специалист
Аз лепих с теракол. Но понеже все пак ще има контакт с атмосферата по ръбовете ,за всеки случай като си поръчвах плочата ги накарах да ми пробият 4 отвора по ъглите, които хванах с дюбелчета и месингови винтове/за да не ръждясат.Така намазах с лепилото натиснах я добре и после с винтовете я стегнах.
karamundi - специалист
по тия въпроси се обръщай към Емо той знае достс за камъка
dundurma - специалист
току що се връщам от офиса на една фирма в бургас .за рамка,снимка и паметник от черен гранит( с монтаж) ми искат между 8 и 12000 лв :? :? :? :? :? .това нормално ли е........
laki1968 - специалист
dundurma написа:
току що се връщам от офиса на една фирма в бургас .за рамка,снимка и паметник от черен гранит( с монтаж) ми искат между 8 и 12000 лв :? :? :? :? :? .това нормално ли е........
не е нормално но цените са такива,гранита е най скъпия камък.....
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Mи, неделя е ... умножено е по 3,14...
Сериозно - нормално е, как инак супер богатите ще усетят че са супер богати!?!
А ти потърси друга фирма.
пс. Гранитът н е е най-скъпия камък, а е труден за обработка.
Ако си избрал ръчно.... и тн и тн...
dundurma - специалист
малееееееее ние бургазлии явно сме милионери.............за същата услуга в пловдив ми обявиха цена...............4500лв.ако някой има и други предложения за вида на камъка да казва.единственото ми условие е да не попива.

пп-ако съм дотегнал-извинете :prayer: :prayer: :prayer:
  • 1
  • 2

Тема "искам най-удачното" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: