Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
jj77 - специалист
Получвам различни мнения и затова реших да питам тук.

Стената ми е червена тухла с вътрешна изолация 3 см стирпопор+гипскартон (слепени са фабрично). Искам да сложа въртяща стока за LCD 40" (около 20 кг), която има движение в 4-те посоки. Дали е възможно да сложа такава стойка при тази вътрешна изолация? За нормална стойка която е неподвижна знам че няма да има проблем.
karamundi - специалист
може с винтове за директен монтаж 212мм и си ок. :wink:
jj77 - специалист
никой ли не е слагал подвижна стойка за стена за LCD?
stefan_gb - специалист
Възможно е слагаи смело няма проблем но дюбелите да за тухла и да са възможно с наи голяма дължина примерно f 10, 12 x 200, скоро сложих един самуснг 46 инча 8-ма серия (богаташка работа) с 8 дюбела и собственика ми звънна сутринта че сънувал че ТВ- то пада :lol: :lol: но естествено няма как да стане това :)
Отворите за дюбелите ги направи с лек наклон .....
vanko68 - специалист
Още по-добре става,ако наклоните са в различни посоки.Примерно ако са 4 дюбела на квадрат,двата отляво да са с наклон надолу и наляво,а двата отдясно да са с наклон вдясно и надолу.Така окачвам климатици по 50-60 кг.
Nimi - специалист
Забелязах, че темата е максимално близка до това което ме интерисува и за момента ще питам тук...

Някой правил ли е таванна стойка за телевизор? Тези които се продават са на безумни цени и покупката им направо се обесмисля...

Някакви идеи и предложения също ще свършат работа.

Тема "монтаж на LCD телевизор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: