• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
velev-klima - специалист
И тъй като правим апартамента и се сблъсквам с търсене на обзавеждане и какво ли не направо онемях от цените на полилейте по магазините. Порових в нета и попаднах на този сайт http://www.e-osvetlenie.com/ и си избрах полилей за целия апартамент на цената на един в практикер. Надявам се да съм бил полезен на някого.
пс.Колета не се запалща тоест поръчката не се оскъпява от транспорта.
mim - специалист
а получил ли си ги вече и здрави ли дойдоха
защото куриерите са способни да счупят почти всичко

а практикер са едни от скъпите за осветление с недостатъчен избор, но те все пак са магазин за всичко, съответно не винаги достатъчно за някои неща
velev-klima - специалист
Да здрави са спиди ми ги докараха. Между другото товята картинка в аватара ти ми индикира за вирус.
mim - специалист
нямам вируси и не мога да оправя проблема, защото не е при мен

ще споделиш ли кои модели си поръча и впечатление от изработката им, от къде идва ниската цена

а някой да знае от къде мога да си взема само стъклено тяло подобно на тези, че котките ми бутнаха нощната лампа
Изображение
velev-klima - специалист
Ами имат телефон и меил адрес питай ги доколкото разбрах имат и стъкла. Изработката си е ок идват в кашон добре опаковани но разглобени.
meggi13 - напреднал
Браво!Аз подскочих от кеф направо...Харесала съм си градински лампи,които в този сайт ,който си посочил са на перфектна цена.Направо им поръчвам :) В Бриколаж ги има на цена далеч по-висока и направо се бях отчаяла,че ми трябват и няколко броя...
Благодаря на всички,които споделят тук!Ако ви кажа,колко много ценни съвети и инфо черпя от вас,не е истина...Бъдете все така активни и конструктивни!
PPP - специалист
Хм, абе не знам кое точно ти се е видяло по-скъпо в Практикер, аз онзи ден бях там и си търсих плафони. Там са доста по-евтини, отколкото в този сайт, а и изборът определено е по-голям...
se7en - напреднал
Подобни, само стъклени тела, видях днес в 'Баумакс'. Иначе има какво да се види и поръча от сайта, адмирации! =D>
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Къде дават само абажури? Срещу пари, естествено.
piron45 - майстор
Евтини осветителни тела предлага фирма ЕЛТРОН, преди няколко дни ми донесоха каталозите им. Има много хубави неща. Те са дистрибутури на три фирми за осветление - HOROZ ELECTRIC, SPECTRA LIGHT и INTO. Аплици и плафони струват под 10 лв, направо щях да падна.Продават и всякакви стъкла отделно.
  • 1
  • 2

Тема "Голям избор на осветление за дома." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: