Здравейте ,съфорумци!Радвам се,че и аз станах част от този форум!Един въпрос-искам да си поръчам парапети за терасите на къщата-от масивно дърво.Мои приятели ме насочиха към техен познат.
Говорихме с него,показах му модела,който ми харесва,но когато стигнахме до начина на монтаж той ми каза,че той монтирал с обърнат
П-образ,който се захваща в/у гранитогреса с анкери,а в него влиза самото краче на парапета!
Мисля,че при този начин на монтаж
самите П-образи(планки-както майстора ги нарича)се виждат и ми е мн.
грозно.Та на въпроса - има ли други начини за монтаж,при които не се
виждат планки,винтове или нещо подобно,или въобще начините за монтаж?Ще ми бъде интересно да събера и други професионални мнения. Предварително благодаря на всички,които ми обърнат внимание!
Говорихме с него,показах му модела,който ми харесва,но когато стигнахме до начина на монтаж той ми каза,че той монтирал с обърнат
П-образ,който се захваща в/у гранитогреса с анкери,а в него влиза самото краче на парапета!
Мисля,че при този начин на монтаж
самите П-образи(планки-както майстора ги нарича)се виждат и ми е мн.
грозно.Та на въпроса - има ли други начини за монтаж,при които не се
виждат планки,винтове или нещо подобно,или въобще начините за монтаж?Ще ми бъде интересно да събера и други професионални мнения. Предварително благодаря на всички,които ми обърнат внимание!