Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
mbm
Здравейте, от доста вереме чета форума и статиите в сайта. Сега ми се наложи да настилам ламиниран паркет, но ми се паднаха едни пишман майстори, които днес любезно помолихме да си тръгнат. Остана да се нареди 3 кв.м. ламинат и около 4 врати. Аз съм от Пловдив и ако някой може да ми помогне нека да пише. Но искам да ви кажа, че ми трябва МАЙСТОР, а не някой който се мисли за такъв (нека не ми се обиждате, но се напатих от самозвани мастори). #-o
velsi - Почетен майстор
Добре де, ти нали си видял как става. То просто е елементарно. Тези 3 кв. м. не можеш ли да запретнеш ръкави и да си го довършиш? Аз моя си го наредих самбез никога да съм се занимавал с нещо подобно. Тука сме все "направи си сам" ентусиасти, ако има нужда ще помагаме.
mbm
Благодаря ти за насоката, но аз съм жена и не бих могла сама да го наредя, но да ти кажа няма да е зле да опитам все пак :headbash:
sanig - специалист
mbm написа:
Благодаря ти за насоката, но аз съм жена и не бих могла сама да го наредя, но да ти кажа няма да е зле да опитам все пак :headbash:
и какво като си жена ? Не ни са вързани ръцете. Опитай и ще видиш че можем да правим доста неща. И на мен ми се присмиваха като почнах да редя паркет в къщи / не ламиниран а естесвтен /
Сега вдички ме питат кой ми го е редил. Давай смело - ще се получи :2thumbs:
joro_kem - специалист
mbm написа:
Здравейте, от доста вереме чета форума и статиите в сайта. Сега ми се наложи да настилам ламиниран паркет, но ми се паднаха едни пишман майстори, които днес любезно помолихме да си тръгнат. Остана да се нареди 3 кв.м. ламинат и около 4 врати. Аз съм от Пловдив и ако някой може да ми помогне нека да пише. Но искам да ви кажа, че ми трябва МАЙСТОР, а не някой който се мисли за такъв (нека не ми се обиждате, но се напатих от самозвани мастори). #-o
пробвай на този телефон: 0889/399 048 - Васил. наскоро ми монтира паркета в къщи и не се наложи да го гоня :)

Тема "ламиниран паркет - Помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: