Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
pif4o - специалист
Колеги имам и ето тази бензинова помпа в идеално "здраве" http://preisvergleich.getprice.de/preis ... 68848.html идея си нямам обаче ако получа разрешение да я продавам какви пари да и търся, ясно че пазара определя цената ама трябва да се почне от някъде :) Ще съм ви благодарен за ценовото ориентиране.
rendo - специалист
Колко е ползвана в какво състояние е как е мотора как е турбината .... на колко години е ........

прецени сам и определи сам :lol:
Армагедон - специалист
- 50 % грубо, но факт :roll:
Зависи да ли търсиш бърза продажба :-D :-D
pif4o - специалист
Армагедон написа:
- 50 % грубо, но факт :roll:
Зависи да ли търсиш бърза продажба :-D :-D
Помпата както казах е в отлично здраве ползвана е 2 години ама общо е на около 5-6 (от как почина дедо), мотора е пушка турбината и тя кво да и стане :)
50% от кое? лошото е че не и знам цената в БГ а и не мога да намеря в нета някъде да се продава такова чудо тука че да си направя сверка :)
Армагедон - специалист
- 50 % ще рече от 400 евро на 400, лева утежняващ факт е че я няма на пазара ни , а от това възниква въпроса за подръжката :?
Все пак не е започнал сезона на поливките. Направи си една неделна разходка до пазара в Раковски :idea: - там е най - вероятно да се намери мераклия :o :o
pif4o - специалист
А виж тва е идея :) само да навия тъщата да се откаже от нея , че сега гледа на нея малко като спомен от мъжа и :) и ще я лъсна и закарам на някои пазар я раковски я на пазарджишкия.

Тема "Колко ли може да струва тази бенз. водна помпа." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: