Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
rymbym - напреднал
Здравейте майстори!Нужен ми е съвет за монтажа на механизъма за падащо легло!Взех механизъм от "Балкан юг" - проблема е, че няма никакви инструкции или шаблони за монтаж.Въпроса ми е дали височината на мястото където лагеруват планките е равна на височината на кревата?Амортесьора като е отворен кревата отворен ли трябва да е?
bisplus - специалист
Планката има лек наклон, а амортисьорите са свити при спуснато положение.
rymbym - напреднал
амортесьорите счупиха единият ъгъл на кревата?С какво мога да ги събера отново?????
bisplus - специалист
Какво искаш да събираш...не става ясно??? От какъв материал ти е леглото ? Качи снимка да видим за какво става въпрос щото нещо не успяваш да обясниш добре!
rymbym - напреднал
Леглото се чупи там където се захваща механизъма за самият корпус на леглото.Нещото което промених е че от 15 см пдч плоскост сложих 30 см плоскост на 18 мм огледално на другият ъгъл с който няма проблем!Амортесьора е 900дн - и оказва голямо съпротивление.Ако сложа за лице плоскост от пдч дали ще оправи нещата?Кревата е с размери 190 х 140. За скарата съм ползвал профили с размери 4х4 см, отгоре осб-то е 9 мм и отвсякъде е обшито с пдч 18 мм.

Прикачен файл

леглото.jpg
леглото.jpg (108.65 KиБ) Видяна 8704 пъти

Прикачен файл

отворено.jpg
отворено.jpg (103.57 KиБ) Видяна 8704 пъти

Прикачен файл

проблемен ъгъл.jpg
проблемен ъгъл.jpg (105.35 KиБ) Видяна 8704 пъти

Тема "Въпрос за монтаж на механизъм за падащо легло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: