Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
marian1 - майстор
с какъв колан или как се накичвате с инструменти-практични решения.

Здравейте на всички :prost: на ред ми е да си купувам някъкъв колан за да си слагам инструментите по мен,моля който ползва или има идея за нещо полезно ако не му е проблем да даде акъл или още по добре снимка
pavkatay - майстор
това първото е по-скоро за спец-частите :-D . представи си ,че работиш с него на припек лятото и е 40 градуса на сянка :? . а другите са много практични. в зависимост от спецификата на работата и най-често използвания инструмент се избира и колана
ivanovrg - специалист
колана който си избереш е според занаята
зависи какви инструменети ти трябват

аз лично ползвам колан с отделни джобове,закачалки
и според случая си ги сменям
marian1 - майстор
аз знам че е според занаята,но на пазара има различни модели и марки,за това предпочитам да питам,защото всяко мнение за мен е от значение,и всеки отзив за дадена стока ме интересува,за това:питането ми е все още актуално!
housedoktor - майстор
Аз използвам 4 колана ,като всеки от тях се дели на модули ,според особеностите на работата..За ГК използвам Макита с приспособен от мен кобур за ножа.Предпочитам го заради дълбоките джобове ,мястото за рулетка и куката за винтоверт.За покриви имам Метабо само с един малък джоб и държач за чук..Към тях понякога прикачвам по някое джобче или калъф за битове и свредла Към всички съм си направил ластик ,на който стягам работни ръкавици .Всичко е според вида работа ..

Прикачен файл

S6300716-1.JPG
S6300716-1.JPG (73.55 KиБ) Видяна 3978 пъти

Прикачен файл

DSCI0299.JPG
DSCI0299.JPG (39.95 KиБ) Видяна 3981 пъти

Прикачен файл

S6301119_hf.JPG
S6301119_hf.JPG (61.38 KиБ) Видяна 3981 пъти

Прикачен файл

S6300724 (Small).JPG
S6300724 (Small).JPG (4.42 KиБ) Видяна 3981 пъти
mladkal - майстор
skrijo написа:
Ето
Приятелче, снимки от интеренет всички можем да вадим... колегата пита с какви на практика работим! Идеята е да постнем, разкажем за своите...а не да сваляме картинки от нетя...
ще ме прощаваш за забележката, ама си мъничък - зеленичък, а и си градски..Ние - заралии, сме пичове и не се излагаме тук! :)
Хайде, наздраве батковото! :lol:
mladkal - майстор
Аз ползвам един, които не претендирам, че е най-добрият, но... И аз не съм най-добрият майстор любител... Колачнето е естествена кожа и съм си го купувал като промоционален продукт към едни дискчета за ъглошлайф - Rodius.
Не съм про и нямам 4 вида, модела, като ХаусДок, но и този върши работа, особенно, когато съм на стълбата и връзвам жици в разпр. кутия или връзвам апартаментно табло...
За Жалост нямам снимка под ръка, но утре сутрин ще го снимам и кача.
Crafty - специалист
Това са моите дисаги, които поемат почти всичко необходимо (рапидки и дюбели - по джебите на елека, които са доста :wink: ).
Големият джоб е на Стенли, кобура за винтоверта и калъфчето за телефона - Макита. Побират без притеснение:
Винтоверт, ножици за ламарина, макетен нож, нивелир 30см., трионче за гипсокартон, ренде, чук, отверка, клещи, маркиращ конец, прав ъгъл, молив и разни други полезни дреболийки. :)

Прикачен файл

tool_belt.jpg
Дисагите
tool_belt.jpg (29.5 KиБ) Видяна 3741 пъти
ivanpetrov - специалист
Баси рекламата където им направихме на тия от Макита. :lol:

Прикачен файл

2323.JPG
2323.JPG (52.51 KиБ) Видяна 3585 пъти

Тема "Дайте съвет и (или) снимка за инструментите" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: