Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
ivanpetrov - специалист
Един приятел си взе 3-4 детски колички и ги е сложил до една детцка площадка децата да ги карат.Проблема му е ,че не знае какъв таймер да сложи,че само с едно натискане на копчето да се стартира определеното време.Без да има нужда постояно да го настроива на определеното време.Този таймер
ще служи за стартирване на количките и след като изтече времето да спират да се движът.

Ако може някои да помегне.Ще съм му много благодарен.
shotik - майстор
Става с механичен таймер от перална Аурика,който е за 5 мин . максимално време.Трябва да се прекъсне някоя командна верига ,да се свърже последователно таймера и при ползване трябва да се завърти копчето до времето за което да се ползва количката от една до пет минути.
null - специалист
точно така ги бяхме правили преди ... поне 15 години ...
проблема е когато някой татко гъзар дойде и даде 20лв да го возиш за колкото стигат. Тогава на всеки 5 минути гониш келеша ...
слага се часовника така, че да се подава само оста на ключето. А самото ключе ти е в джоба. За няколко години нито веднъж не се беше намерил хитрец да си носи такова... :)
ivanpetrov - специалист
Ами нещо по-съвремено,да се намери по-лесно?Тези Аурики трудна работа да се намерят,днеска цял ден обикалям "отпадаците" със собственика,ама на няма и няма.
shotik - майстор
ivanpetrov написа:
Ами нещо по-съвремено,да се намери по-лесно?Тези Аурики трудна работа да се намерят,днеска цял ден обикалям "отпадаците" със собственика,ама на няма и няма.
Не си попитал тук ,затова си обикалял ,колко ще ти трябват ?Мисля че с 4 ще мога да те снабдя.
kabel96 - специалист
Става перфектно и с таймери от микровълнови фурни.Аз им бях закачил и брояч и човека знаеше колко пъти е пускана количката горе долу.
ivanpetrov - специалист
kabel96 написа:
Става перфектно и с таймери от микровълнови фурни.Аз им бях закачил и брояч и човека знаеше колко пъти е пускана количката горе долу.
Какъв е този брояч,имам предвид марка модел нещо такова?

Тема "Таймер за време на детска количка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: