Ами върти ми се в главата идеята да затворя половината от терасата, но ми се иска покрива да е прозрачен и от негорими материали. Лицето да е с плъзгащи крила и странична вратичка за останалата част от терасата лицето не искам да стъпва на парапета а малко по навътре или да си започва дограмата от земята. Лицето е дълго 3.80 а страничната стеничка, която мисля да започва от изнесената част с дограма е 2 метра. Горе долу колко да си заделя за този проект? и имате ли идея как става узаконяването на такъв проект и нужен ли е ?

Прикачен файл
1.JPG (107.41 KиБ) Видяна 5472 пъти
.jpg)

. виждал съм нещо подобно от ал. профили, но е специфично-явно от предназначени за целта профили(не знам коя строителна система го предлага-но не са много предположенията
 . виждал съм нещо подобно от ал. профили, но е специфично-явно от предназначени за целта профили(не знам коя строителна система го предлага-но не са много предположенията  ). правил съм нещо дори по-сложно от пвц профили. но това с фасовете си е манталитетен проблем не конструкторски. дори и стъкло с алуминии се стикова с гумени уплътнения, които се топят от цигара
 ). правил съм нещо дори по-сложно от пвц профили. но това с фасовете си е манталитетен проблем не конструкторски. дори и стъкло с алуминии се стикова с гумени уплътнения, които се топят от цигара