Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
andrian.ivanov - специалист
Бихте ли ми помогнали със съвет за осветлеието ми в апартамента. Не съм купувал нищо от както се нанесох предвид това, че повече ми харесват спотовете от колкото плафониерите, но не мога да се спра не 1 от двете. Та отностно тези спотове къде са най подходящи за поставяне, като се има предвид коридор, баня, кухня и спалня

Ето какво представляват, ако някой не знае
Изображение
peter_m - специалист
Ами слагаш това, което на теб ти харесва - не е сериозно да очакваш някой от форума да хареса вместо теб :?

Спотовете имат предимство, че могат да се насочат, за разлика от плафониерите. Това може да се използва за подчертаване на акцент в стаята.

Обикновено плафониерите са най-ефтиния вариант - и мое мнение че са най-грозния вариант - изборът им се свежда в общи линии до това как е нашарено стъклото, което и предполага използването им за стълбища, коридори, килери ...

Има и трети вариант - полилей.
EDI - майстор
Не си слагай плафониера, има повече проблеми, от колкото предимства.Спота е по-добри явариант.
andrian.ivanov - специалист
Разбрах кое за какво спотовете се поставят за декорация над картини и по стените на стълбища в мезонети например. Благодаря за съветите

Тема "Не мога да реша спот или плафониера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: