Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
kiss9402 - специалист
Здравейте, Христос Воскресе ! ! ! Въпроса ми е какъв френски ключ да си взема, но да е малък. Ще се ползва предимно по вкъщи, но искам да е здрав и качествен до към 50лв. Имах едно много старо от което бях страшно доволен но го загубих :wuah: и сега искам да го заместя с друг.

Благодаря :arrow:
Kirilpm - специалист
Преди 4 години като излязаха си зех марка Ориент за 5 лева щото бях закъсал и го нямаше останалия инструмент при мене,е вече 4 години се мъча да го уморя,но няма братче,направо съжалих,че съм пръскал грешни пари подир Бета и Усаг... в последствие си взех и най-малкия 0-14 следващия до 21 ,до 36,до 52 и съм много доволен,с големия работя по трактора и след всичките тръби дето е видял няма грешка,да знам,че не е правилно раздвижен ключ да се напъва с тръба,ама зора какво не прави...4 ключа ми излязоха по ефтини от един оригинален до 32мм.Е верно имат си недостатъци,на всяка гайка трябва да ги нагласях леко да лашкаш винта като вадиш и да го стегнеш после,но за цената си са перфектни.Ако искаш нещо по оригинално вземи си Рико,Тона,Бета,Усаг,Факом и така нататък,но цените са солени и ако не работиш с този инструмент ежеднвено не си струва...
kiss9402 - специалист
Много ти благодаря за отговора :wink:
gogo1113 - специалист
Напълно поддържам колегата, за вкъщи и нещо като ТопМастер ще ти свърши работа. Ако не го ползваш постоянно не се набутвай за прехвалени марки, нали и те са вече "China made". Успех в избора!
kiss9402 - специалист
Много ви благодаря тия дни ще пообиколя магазините и ще се харесам нещо :)

Тема "Какъв "френски ключ"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: