• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
mariayn - специалист
Здравейте ,видях тази реклама на перфоратор какво ви е мнението http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... x_9545.htm .Благодаря на всички които се отзовах те .
mladkal - майстор
марката ми е непозната, но на тия пари и с тия ТТ данни, ако ти е за летния ремонт и любителско ползуване без да му вадиш душата си е екстра. Един китайски Бош и подобни в акция по "Метро" и прочие са на тия цени, но си говорим за дрелка с ударен механизъм...тази машинка е между дрелка и сериозен перфоратор. (мое мнение)

Все пак вземи под внаминаие, че аз съм любител и каквато и машина да попадне в ръцете ми се съобраязавам с нужди, потребности, марка и т.н. - Не издевалетлствам и следя топлина, мирис и ефикастност.

Успех в избора и лека работа!
bayan - специалист
от нискобюджетните енхел се едоказал поне за мен 900 вата за 107лв 5години не се предава :)

успех в избора
gogo1113 - специалист
Като излезе бюлетина с новите промоции и аз го загледах. Данните, които са написали не са хич лоши, предполагам че за не професионално натоварване едва ли ще има проблеми с него. Все пак си има и гаранция. Като цена спрямо останалите перфоратори определено е в категорията на нискобюджетните марки, но специално за инструментите от тази марка имаше някъде тук тема и определено преобладаваха положителните мнения. Така, че - успех!
bayan - специалист
и ако ще взмеш този гледай да си рано в магазина че тези промоции не са с много брйки
EDI - майстор
За домашна работа мисля, че няма да имаш проблеми.Имам пистолет за гореш въздух на ПАРКСАЙД, много работа отнесе за 6-7 години и още си работи без проблем.
Rumen Iankov - специалист
Като гледам има 3 години гаранция.Спокойно го купувай дори и да се развали или трябва да го ремонтират или ще ти го сменат за нов или ще ти дадът пари за него.
Утре в 7:50 часа съм пред лидл да си взема 1 перфоратор. А пък ти ако искаш чакай, може да пуснат и по ефтиви!
stiv_76 написа:
Утре в 7:50 часа съм пред лидл да си взема 1 перфоратор. А пък ти ако искаш чакай, може да пуснат и по евтини!
mariayn - специалист
В 7,50 ще си вземеш само брошурка . За перфоратор ще ти е трудно трябва да си 7.00 да си вътре .
  • 1
  • 2

Тема "питане за перфоратор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: