Здравейте майстори и любители . Започнал съм един основен ремонт на едни стаички които бяха в катастрофално положение - изгнили греди , надигнала се мазилка почти разрушен таван с една дума БАРАКА . Стегнах я външно , замазах я , нова боя и т. н все неща с които може всеки да се справи . Смених изгнилите греди изкъртих мазилата и т.н. Сега ми остава вече да слагам тавана , ще го кова с пирони избрал съм ОСБ 9мм и изолирам с минерална вата което вече направих отгоре За стените съм избрал гипскартон , но тука идва и проблема ми . Всичко което съм свършил досега е било чрез четене в този сайт / форум . Но не мога да разбера как да сложа гипскартона при положение , че има сигурно 10000 теми относно това . Основния проблем е че стени те са смесени , има плет (от едно време , кал и слама) , големи камъни , и тухла . Като всичко това е неравно с до 4см отклонение . Ясно и , че ще се прави метална скара или както се казва там . Но незнам как се прави тази скара . Бихте ли ми казали как се слага тази метална конструкция , на какво разтояние се поставят отделните елементи за да поставя гипскартона и т.н .
, че има сигурно 10000 теми относно това .И ти реши да напишеш 10001-вата?