Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Здравей те.Някой дали може да ми каже откъде мога да си купя ръчна машина за рязане на теракот,от тези на които водача е шина,а не две успоредни тръби.
Profi Stroi - специалист
Практикер и Бриколаж - обикновенни и любителски
Райдър,Енхел,Акита и произдодните
Сребърна 2 -професионална техника
Х.Ботев и Сливница - Kress
Сливница и Х.Ботев до банка Пиреус - Beta Instrument
$64EN - специалист
такава машина с една шина можеш да си вземеш от КИРОВ BOSCH големите са около 600 лв. на марката SIRI, иначе бях гледал на ул. Мария Луиза ( посока от Лъвов мост към ЦУМ от дясно на 200-300 метра ) има един голям магазин за инструменти почти същите машини, но на др. марка - SIGMA, но май вече не ги внасят - само SIRI-та. тва са може би двете най-добри марки машини за плочки ( поне според мен ) аз работя с SIGMA и съм мн. доволен.
ДАНО СЪМ ТИ БИЛ ПОЛЕЗЕН !

Прикачен файл

SIGMA.jpg
SIGMA.jpg (152.58 KиБ) Видяна 4026 пъти
Благодарско за информациата.
SHL - специалист
$64EN написа:
такава машина с една шина можеш да си вземеш от КИРОВ BOSCH големите са около 600 лв. на марката SIRI, иначе бях гледал на ул. Мария Луиза ( посока от Лъвов мост към ЦУМ от дясно на 200-300 метра ) има един голям магазин за инструменти почти същите машини, но на др. марка - SIGMA, но май вече не ги внасят - само SIRI-та. тва са може би двете най-добри марки машини за плочки ( поне според мен ) аз работя с SIGMA и съм мн. доволен.
ДАНО СЪМ ТИ БИЛ ПОЛЕЗЕН !

SIGMA-та си е класика :2thumbs:
Между другото знам, къде има специализиран магазин на SIGMA. Младост 1 срещу "HOUSE" в приземния етаж на блока.

Тема "машина за теракот" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: