Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
ontario - специалист
Здравейте,

имам 5 -6 рола от тези външни щори.
Седят около 10 години в мазата, сега трябва да я разчиствам, но не желая да ги хвърлям.Те за си запазени, понеже са били на сухо и чисто. Какъв е варианта да взема добра цена за тях - на вторични суровини, да ги предложа на някой, който монтира или какво?
Ето ги:
http://pics.data.bg/albums/37855/aa/2cc ... 109_115838
http://pics.data.bg/albums/37855/aa/fd5 ... 109_115827

Мерси!
ESPACE - майстор
Да разбираме ли че са нови, никога немонтирани?
Макар че гледайки замърсяването в двата края явно ги е "пекло слънцето". Не вярвам някой да се навие да си сложи употребявани, въпреки че "за всеки влак си има пътници" срещу вярната цена на билета.
chapara - майстор
Тук продажбите ги забраниха, а ти тайно леко се опитваш да продаваш. А иначе си има раздел "Подарявам", за където май са твоите щори :-D
ontario - специалист
При цялото ми уважение към хората помагащи на другите във форума - смятам че, сега подхождате ехидно и подозрително ....

Първо никъде не съм писал,че щорите са нови.Това си личи и от снимките. Кой ще си поръча нови щори и ще ги пъхне в мазата си да седят??!!
Второ ако смятам, че мога да ги продам - директно бих ти пуснал в ОЛХ /вместо цитирам "тайнично" да се опитвам да продавам тук/

Просто търсех съвет - на вторични ли да ги предавам, човек би ли ги купил и стават ли за повторен монтаж т.н. Който се занимава с монтиране на щори знае отговора, сигурен съм.

Това беше..... [-X
MamaMy - майстор
Аз примерно бих ги взел ако са ми на сметка. Ако знаете как ще лепнат на бараката за дърва...
Тя е облицована с пластмасова ламперия. Затворени в рамка от винкел дори и за врата с вентилация ще станат. :wink:
chapara - майстор
MamaMy написа:
Аз примерно бих ги взел ако са ми на сметка. Ако знаете как ще лепнат на бараката за дърва...
Тя е облицована с пластмасова ламперия. Затворени в рамка от винкел дори и за врата с вентилация ще станат. :wink:

:-D :lol: :-D :lol: :cool:
MamaMy - майстор
Разбира се. Ако трябва да платя 20 лв за щорите и 50 за куриер дали ще са на сметка?
Колегата не е писал в профила си от къде е. Това не е маловажно.

ПП Надявам се не е от Онтарио. Тоя щат ми е леко далеко :lol:
ontario - специалист
Щорите са в Плевен. Пишете на ЛС.

Тема "Стари външни щори, вторични суровини?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: