Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
film - специалист
Здравейте. Чудя се едно такова мече дали ще върши работа за боядисване с латекс на стените у дома. Боята уж се сипва в мечето и така се нанасяла без да капе. Притеснява ме обаче, че мечето е от нещо като дунапрен и не знам дали ще може да покрие добре, защото ми трябва за мазилка, която не е гладка. Ако има бояджии, кажете си мнението.

Изображение
EDI - майстор
Хич не се захващай с това изобретение, според мен няма смисъл.Щом е мазилка едно мече дълъг косъм за 5-6 лева ще ти свърши работа.
jorkataG - специалист
Или пистолет за боядисване. Боядисвах в къщи с пистолет на БОШ електрически като имаше стаи на които е сменян цвета. Цената му е около 130-140 лв максимум но ако намериш под наем или от приятел вземи го, върши добра работа.
dadko - майстор
Виж тази тема.
Доволен съм от валяка, на който резезервоара за латекс е в дръжката, но не е като този, който си показал на снимката.
film - специалист
dadko написа:
Виж тази тема.
Доволен съм от валяка, на който резезервоара за латекс е в дръжката, но не е като този, който си показал на снимката.
Видях го твоя, колега, както и този на вагнер, който е споменат в темата. Не знам обаче дали ще станат за грапава мазилка, защото са ми такива стените.

Тема "Мече за боядисване с резервоар" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: