Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
kapris - напреднал
Здравейте, трябва бързо да залепя тапети на две стени с депрон, при предишният ми опит, с обикновено тапетно лепило, тапетите не се залепиха.Та сега искам да питам с какво лепило да ги лепя?

http://www.newteck.bg/doitself/articles ... cle_id=436
kapris - напреднал
На панел съм пробвала и после няма отлепване, но депрона се хлъзга.Дали ако намажа депрона с Боро контакт, ще държи по-добре?
piron45 - майстор
kapris написа:
На панел съм пробвала и после няма отлепване, но депрона се хлъзга.Дали ако намажа депрона с Боро контакт, ще държи по-добре?
Не съм лепил такова нещо, но се сещам за ПУ пяна от тази дето не раздува. Би трябвало да се залепи. Или поне в няколко точки за да не се хлъзга докато стегне другото лепило.
EDI - майстор
Пробвай с лепило да депрон.Пробвай също Ц200, Ц400, Ракол.
kapris - напреднал
Дадоха ми някакво много силно ,английско лепило, за тапети, мисля да му добавя и С 200,пък да видим какво ще стане.
VLADO66 - майстор
Добре де питай ги в представителството с какво се лепи и уточни каква е основата.
tgv - специалист
П.П.П. Проблема не е в лепилото а в депрона! :x
Ако тапетите ти са ПВЦ и ги лепиш върху депрон с тапетно лепило, ще трябва да поизчакаш няколко месеца докато лепилото хване. Ако въобще хване. Поне после със свалянето на тапетите няма да имаш никакъв проблем. :-D
П.П. Моят съвет е да ползвате депрон в карен случай. Скъп и нетехнологичен материал.

Тема "Въпрос за лепило." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: