Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Здравейте на всички. Закупих си блиндирана врата от тези китайските , поради дългия срок за монтаж даден от фирмата реших сам да си я монтирам имам познания и опит с монтирането на дограма и врати.
Въпроса ми е какви точно крепежни елементи са необходими и тънки моменти за монтаж на този тип врати? Отвора от едната страна е колона ,а от другата тухла.
VLADO66 - майстор
Щом имаш опит, монтажа на тази врата не се различава от интериорна-няма смисъл от по особени крепежи.освен че преди да я запениш я стабилизирай с хубаво набити клепета.
toni0511 - напреднал
Монтирането на блиндирана врата ,няма нищо общо с монтажа на вътрешна. Не искам да влизам в полемики и задочни спорове .Мисля че, идеята е да си помагаме. ВЕРВАЙТЕ МИ не слагаите пяна на външна врата. [-X
VLADO66 - майстор
Китайските врати все едно е с какво се укрепват.Достатъчна е отварячка за консерви :-D
ebahti - майстор
toni0511 написа:
Монтирането на блиндирана врата ,няма нищо общо с монтажа на вътрешна. Не искам да влизам в полемики и задочни спорове .Мисля че, идеята е да си помагаме. ВЕРВАЙТЕ МИ не слагаите пяна на външна врата. [-X
Аз също не ти вервам,китаеца спокойно може и само с пяна да го фанеш,Владо с отварачката е прав :-D
toni0511 - напреднал
ebahti написа:
toni0511 написа:
Аз също не ти вервам,китаеца спокойно може и само с пяна да го фанеш,Владо с отварачката е прав :-D
Ти на твоя врата /външна /би ли сложил пяна?
marmoz - специалист
Съгласен съм с колегите пяна,заклинваш да не раздуе,слагаш 6 бр. бързомонтажни за бетон и пеи сърце :)
То апашите кат решат да влизат и трезорите не ги спират,ама поне ще поотпаднат аматьорите бандити:-D
VLADO66 - майстор
Хм,аз го казах образно за да онагледя дебелината на ламарината,а те братушките си действат :-D

Тема "Монтаж на блиндирана врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: