Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
sir_kolew - специалист
Здравейте доста разглеждах за тях Искам да знам грубо колко кг е едното ребро , знам че са около 10-13 кг. старите радиатори който са , защото видях че някой са писали по 4-7 кг което е смешно имам предвид доста леко . дайте и препоръки за 2-3 човека който ще свалят радиаторите от 3 етаж на сграда без асансиор , тактики или някакви пинизи че ще е голям зор с носенето ако наистина единия който е 23 ребра тежи над 200 кг
VLADO66 - майстор
Зависи кой модел са,ако ще им плащаш на хората направи като мен-трима общаци,радиаторите подарък и аз ходя като директор около тях и внимавам да не ударят някой ъгъл.
teon - специалист
...преди две години изхвърлих на отпадъци два, 13 и 20 ребра от Бургаските...ако се мъчиш да ги 'развиеш' преди това само нагряване с оксижен...аз нямах и ги счупих, като за тая цел ги полегнах на едната страна,резнах с флекс по средата до малко над половината където са нипелите...подложих под среза по едно дървено трупче и така със стъпване/скачане/ отгоре ги пречупих много лесно на две...туй нещо го направих на етажа 'пред' асансьора...
sir_kolew - специалист
Това с общаците е така да идея е , а ако искам да ги предам за метал дали си заслужава пак да хвана 3 ма циганина да им дам по 20 лв и да ида да ги продам след това само да ги свалят

Тема "Съвет за чугунени радиатори Препоръки Идеи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: