Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
ivanpetrov - специалист
Имам изграден елемент от гипскартон, който е изложен на атмосферни условия.Ще има ли проблем ако го грундирам и след това нанеса фасафен.Фасагена е с цел да не прониква в гипскартона влага и в последствие,да остане само конструкцията,а картона да стане на "юфка" и да се разпадне.А,, след време върху самия фасаген ако се грундира с бетонконтакт ще може ли да се залепят декоративни тухли? :?
Благодаря предвварително.
mladkal - майстор
ivanpetrov написа:
Имам изграден елемент от гипскартон, който е изложен на атмосферни условия.- Не е добра идея.Особенно ако не е зелен (примерно), т.е влагозащитен -Ще има ли проблем ако го грундирам и след това нанеса фасафен.- Да го грундираш и да нанесеш фасаГен -не няма да има проблем. Ще ти се получи, но няма да е трайно покритието с фасаген. Фасагена е с цел да не прониква в гипскартона влага - Има специални импрегниращи системи, вещества и в последствие,да остане само конструкцията,а картона да стане на "юфка" и да се разпадне.А,, след време върху самия фасаген ако се грундира с бетонконтакт ще може ли да се залепят декоративни тухли? - ДА :?
Благодаря предвварително.
- За нищо...
marmoz - специалист
Що не махнеш ГК и не сложиш гипсофазер? http://baumarket.bg/product/gipsofazer_ ... hi_knauf// ако е достъпно и не е голяма площ :) /
И ivanpetrov земи манхи тея ленти на девоиката от аватара,че много се мъчи горката :) Ако искаш ми я прати аз ще и ги махна :)
ivanpetrov - специалист
Аха,ясно. но не може да се монтират нови плоскости,че мястото е малко не достъпно.Картона ми излезе без пари и затова го направих така..Ще го направя по начина който мисля,а после с бетонконтакт няма начин да не стане.

Тема "Декоративни тухли върху фасаген?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: