искам да предупредя да не се излъжете и да си купите грунд на фирмата стром 21 !! занимавам се със строителство от 2000 год. използвал съм грундове на много фирми и съм нямал никакви проблеми.вчера в кв.надежда трябваше да направя една стая и отидох в магазин полидей да купя грунд.нямаше от този който търсех и консултантката ми препоръча въпросния грунд.когато колегата започна да грундира...,е такъв лютящ мирис не съм усещал никога.в стаята не можеше да се стои и 1 мин.мириса се разнесе из цЕлия апартамент.обадих се на фирмата ,за да ги питам ,защо на указанието не е упоменато,че люти така.ест. нямаха логично обяснение и казаха,че ще си го оправят!! дано да съм бил полезен !!
- 1
- 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
koldi811
- специалист
12 мнения в "Не използвайте грунд на СТРОМ 21"
Gamma
- специалист
И аз съм си патил от тази фирма. Всяка партида им е с различно качество и различен състав. Единият грунд миришеше, както на колегата по-горе, а другият след нанасяне, нищо не "хвана" върху него. Стана като стъкло и се наложи да го шкуря. С латекса същата работа. Едната партида не покрива, с другата няма проблем.
Окака Чука
- специалист
Уважаеми "колеги"
-Не може да купувате евтини "продукти" и да очаквате да се случват чудеса
Пример: Варовия латекс "ДИСПОФИКС" на СТРОМ 21, струва 23лв за 25кг БАКА. Вие "колеги" какво очаквате да получите като качество, за тази цена?

Пример: Варовия латекс "ДИСПОФИКС" на СТРОМ 21, струва 23лв за 25кг БАКА. Вие "колеги" какво очаквате да получите като качество, за тази цена?
LazarGanev
- "Велик майстор"
Айде, айде, каквото я оплюхте фирмата... Аз пък съм много доволен от лепила, шпакловки, мазилки - каквото съм ползвал. За грунда не мога да кажа, защото не съм ползвал
Окака Чука
- специалист
fox_vt написа:Кво ще рече бака-аз съм купувал бака 8 кг латекс за 28 лв и покри изкопан канал за кабел запълнен със вар само с едно минаване както на стените така и на тавана цвят бял.Е вярно латекса беше гръцки но цената е същата."Градски" стани си от очите и чети! Написал съм, подчертал съм, удебелил съм го-23лв за 25кг БАКА... И що, всеки втори пишман бояджия от Търново все хвали прослувутия "гръцки латекс", па не може даже да му каже и името и марката

fox_vt
- майстор

Gamma
- специалист
Окака Чука написа:Уважаеми "колеги"Не съм казал, че не съм доволен, но очаквам поне някаква повтаряемост!-Не може да купувате евтини "продукти" и да очаквате да се случват чудеса
![]()
Даже от един от представителите за Бургас си казаха, че са връщали партиди, поради сбъркана "рецепта".
mladkal
- майстор
Окака Чука написа:Само да вметна, че цитираната то теб фирма-производител не е гръцкаfox_vt написа:....Да не би да е на "Сократес"? А fox_vt

А за всички останали ще отбележа, че гръцки латекс хубав и на тънка лайс(т)на няма... Латекса е боя на латексово-акрилна основа, а този хубавия гръцки си е боя на варова основа и като минете покрай дувара ви цапа гащиризона

- 1
- 2
Тема "Не използвайте грунд на СТРОМ 21" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература