Здравейте на всички, реших в един коридор да наредя малко ламинатец. Коридора е с размери 5м. на 2,20 метра (е гати на някои дневните им са толчави). както и да е, пода е няква стара замаска която е боядисана с блажна боя, тва как да е, обаче явно някои се е учил да прави замазка и си има вдлъбнатини и издатини, като разликата между тях е около 3-4-5мм макс , имам един нивелир 150см като го сложа да легне на пода и по цялата му дължина на 2-3 места дето опира другото се явява с около 2-3-мм по ниско, казвам това за да добието ако може малко представа за какви разлики става дума. Първо мислех да направя със самонивелираща замазка, да ама нивелира показва че ако я излея всичката ще се изтече в единия краи понеже от едната страна до другата има 3 см разлика в наклона, тва по късата страна от 2,20м. по дългата дето е 5 метра не съм мерил и не смея хахаха. Даите някъкво просто решение, едни ми викат с фибран 1 см за него има мяст,о няма да се вдигне пода, дори щае доиде на точното място с стаите, но пък такъв фибран така и не намерих, наи тънкия е 20мм. Оня ден обаче в Алати скивах стиропор на листове има няма 40 ст на лист с дебелина 10мм. Седя и си мисля тоя стиропор е по мек, ама е мек на малка площ, там където има издатини ще се смачка и ще улегне, в коридора няма нищо тежко като гардероби и прочие, една сушилня само, антре което е закачено за стената, малко скринче и тва е. Кво ще кажете дали ще стане със стиропор или такова нещо не се подлага под ламинат. Отворен за нови прости идеи, само не ме караите да псукам маики да правя замаски и прочие, не съм по тая част, по на две на три нещо
няма да живея с орлите че да става всичко вечено