• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
sir_kolew - специалист
Здравейте доста четох тук там и се чудя какво да направя и се моля за съвет паркета е старичък и се нужда на някой места да се оправи че много скърца и въпроса ми е такъв дали да се мъча да го вадя и нареждам отново или по добрия вариант да направя малки дупчици в него и да го запълня със Ц 200 със спринцовка или примерно силикон или нещо от сорта моля дайте съвет или видео или снимки защото не ги разбирам много много
zemo - напреднал
Много зависи от това , какво има под паркета?
sir_kolew - специалист
Цимент имам предвид замазка просто и върху него е паркета
sir_kolew - специалист
Може ли съвет хораааааааааа
Chefo77 - майстор
Можеш да го надупчиш и да го шприцнеш - но не с С200, а с полиуретанова пяна - ТЕЧНА. Или така нареченото лепило D4. Не прекалявай с количеството, че излиза грозно :) Дупчиците, през които шприцнеш, покрий с хартиено тиксо за няколко часа - да не излиза.
Иначе ако имаш нерви, можеш да го изкараш, почистиш и наредиш наново. Но с лепило към замазката.
sir_kolew - специалист
Мерси Определено нямам нерви за пренареждане , ще пробвам с това лепило мерси !!!
sir_kolew - специалист
някакви други съвети ?
jasonsmith - помощник
Най - добре го пренареди, и го залепи задължително. След това викни някой да го изцикли, и ще останеш изненадан какво ще се получи. Аз след изциклянето го минах с три ръце тъмен лак, стана невероятно.
k_yakov - напреднал
Не стана ли с пияната? На мен ми препоръчаха с Ц200 ама оставих операцията за напролет.
npnconstruction - специалист
Определено резултата ще е най-сполучлив ако се пренареди на ново, изцикли и лакира. Определено това е свързано с повече разходи, но иначе ефекта ще е временен, и скърцането ще се появи отново.
  • 1
  • 2

Тема "Вечния проблем Стар паркет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: