Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
fox_vt - майстор
Здравейте,след основния ремонт на кухнята стана толкос херметична и студена че се получи изкуствен водопад от прозорците и езерце под тях със жаби и лебеди .Та купих си обезвлажнител със компресор на Tarrington House който реши проблема точно за 24 часа.Обаче той е по евтиния модел без датчик за влага има само една врътка от минимум към максимум изсушаване.Интересува ме който има подобен модел какъв му е алгоритъма на работа да речем на средно положение?По схемата която е дадена гедам че има само датчик за температура и вероятно се командва от него,но когато падне или когато се вдигне температурата ще се включи ако е на средно положение?
Chefo77 - майстор
Врътката би трябвало да е точно датчик за влажност. Машинката работи или не работи. Колко да работи се определя от този датчик (врътката).
А датчика за температура би трябвало да е за функцията против замръзване. Само не ме питай каква точно е функцията на това - и азя имам и не мога да го вдяна :) Моята е Бъдгет.
parketmilanov - специалист
за повече инфо можеш да попиташ hygro ...подвизава се тук нейде из форума...
не познавам по-начетен човек който да е по=навътре в рази материя
поздрави.
fox_vt - майстор
Ами оказа се че наистина има датчик за влажност явно въпреки че на схемата която са дали няма такъв.Като започне да се готви или мият чинии и се вдигне пара веднага включва.Засичах го 4 литра за 7 дена пълни но много зависи от това колко се ползва кухнята.Абе доволен съм от него определено макар че специално при мен се получава един абсурд-по миналата година си купих оВлажнител за спалнята че въздуха мн се изсушава,а сега за кухнята оБезвлажнител а апартамента е гарсониера #-o

Тема "Изсушител на въздуха(влагоуловител) въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: