Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
GreenBrother - напреднал
Здравейте, намирам се в София и искам да си направя етажерка от палета. Някой може ли да ми помогне с информация, относно това къде евентуално мога да намеря стари палета?
друмчо - специалист
GreenBrother написа:
Здравейте, намирам се в София и искам да си направя етажерка от палета. Някой може ли да ми помогне с информация, относно това къде евентуално мога да намеря стари палета?
Здравей!
Много си далече!
cybersas - специалист
друмчо написа:
GreenBrother написа:
Здравей!
Много си далече!
Той ли, ти ли :weedman:
друмчо - специалист
cybersas написа:
друмчо написа:
GreenBrother написа:
Здравей!
Много си далече!
Той ли, ти ли :weedman:
Аз съм в Русе!
stiv1961 - майстор
GreenBrother написа:
Айде на палетите :)
http://obiavi.grad.bg/o-503097-%D0%95%D ... 0%B1%D1%80
http://obiavi.grad.bg/o-493226-%D0%9F%D ... 1%82%D0%B8
gechev - специалист
GreenBrother написа:
По Ботевградско шосе в посока Варна преди Долни Богров в ляво след магазин Джъмбо и склада на фирма Елтон.
GreenBrother - напреднал
Благодаря за информацията!
gechev - специалист
Успех, дано съм ти помогнал.

Тема "Къде могат да се намерят стари палета?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: