• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
stoilov1 - напреднал
моля уважаемите колеги за съвет относно избора на олуци и водостоци . ПВЦ или поцинковани и исъответно съотношение като цена и качество.
hidrazin - майстор
А може ли първо да се научиш как се пише улук? :? Доколкото си спомням се учеше в основното училище.
:partyman:
cybersas - специалист
Аз съм с кафеви ПВЦ улуци от Деворекс - 4 години - не са мръднали - много лесно се поставят (има всякакви елементи). Лично не бих могъл да сложа от обикновените, щото не умея да боравя с горелки и др. такива.
VLADO66 - майстор
Моите са http://www.minera.bg/produkti/pokriv/ тъмно кафяви-за десетина години не са си променили цвета с изключение на някои скоби.
EDI - майстор
+1 за ДЕВОРЕКС.Аз ги ползвам от 7-8 години.На навеса стоят на слънце по цял ден.Има съвсем лека, почти незабележима разлика в цвета /леко просветляване на кафявото/ в сравнение с нов улук.Иначе качеството на пластмасата си е същото.
ivanovbg - майстор
На къщата отгоре е с ламаринени - така я купих. После си направих покрив на верандата и сложих Деворекс. Две години никакъв яд, но миналата година като падна градушка и все едно съм ги гърмял с гаубица. Явно изгарят с времето от слънцето, защото от предишните градушки не се счупиха.Та сега съм за смяна - купих си ламаринени, но все не остава време да ги закопчая и монтирам.
EDI - майстор
А сега де, моите изкараха вече няколко градушки, последната тази година и нищо им няма.
VLADO66 - майстор
EDI написа:
А сега де, моите изкараха вече няколко градушки, последната тази година и нищо им няма.
Шопската градушка не е като обикновенна градушка-удря яко :roll: Шопската салата не е като обикновенна салата-пие яко :-D
ivanovbg - майстор
EDI написа:
Колкото едър орех ли?
  • 1
  • 2

Тема "избор на олуци" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: