Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
boltik - специалист
Здравейте,от извесно време ровя из нета и търся едно багерче.Аз го търся,като мини багер,а то било микро багер.Преди много години видях такова изпълнение,но сега немога да попадна на подобно в нета.Беше голямо,колкото кашон от телевизор.Нямаше колела,беше преносимо.С някакво моторче.Стрелата му беше около 2 метра.Да допълня,че човека стоеше прав отзад.Защо съм се спрял на толкова миниатюрно багерче.Имам ограничения,с които трябва да се съобразявам.Ширината между оградата и постройката,откъдето трябва да мине е 70-80 см.Количката минава свободно.Друг проблем е,че багерче с колела не ми върши работа.Наоколо са само тревни площи.И третия проблем е,че изкопа е само 60 см.от съседа.Ширина на изкопа е 30 см.Дълбочината 80-90 см.Не е проблем кофата да е 15 см.Въпросът ми е виждал ли е някой подобно нещо?Това на снимката по-доло не върши работа.Много е голямо.Благодаря предварително.

П.П.Все още съм на ниво проучване.

Прикачен файл

rsz_Снимка_от_2014-02-02_201436.jpg
rsz_Снимка_от_2014-02-02_201436.jpg (50.59 KиБ) Видяна 8149 пъти
Последна промяна от boltik на пон фев 03, 2014 9:38 pm, променено общо 1 път.
al4o - специалист
То като гледам снимката,точно от там я е взел :)
LazarGanev - "Велик майстор"
По чешко мангали нямате ли си? Да пратим някой-друг да свърши работата? :)
nikolovvd - майстор
Тани написа:
Питай тук:
http://bager.bg/mashina/3616/%D0%B1%D0% ... 0%B5%D1%80
Как не те досрамя да ме настъпиш по мазола? :-D
Заради теб не мога да изчета форума! :lol: Само багери гледам! :wallbash:
boltik - специалист
Здравейте,благодаря за бързите отговори.Ще отговоря на кратко.От 2 години работя в кралството.А тези багерчета за които питам съм ги виждал в Чехия.За копането.Да,миналата година имаше едно момче от Велин град,но се премести в южен Лондон,че не му било изгодно да пътува.Така,че тази година я започваме без багер.А да вземеш италианци на работа е много рисковано.Ще продължавам да търся нещо подходящо, което да се побира във вана.
boltik - специалист
Здравейте,като се поразрових и открих това.На първата снимка,на ремаркето е показано подобно на това за което съм писал по-горе,но със следната разлика.То е два пъти по-голямо и пошироко.А на въпросното микро багерче,човека си стоеше прав зад него,стъпъл на нещо,като степенка..С втората снимка искам да покажа,на каква близот до стената ми се налага да копая.

Прикачен файл

maxresdefault.jpg

Прикачен файл

index.jpeg
index.jpeg (9.21 KиБ) Видяна 7677 пъти
boltik - специалист
stamenov1 написа:
http://vasi.net/uploads/podbor/x172/22_podcC.jpg
403 Forbidden

Това мога да си го нося в раницата.Проблем е стрелата.На мен ми е нужно да се върти само стрелата.

https://www.youtube.com/watch?v=fRSB1drrcr4
jekasus - майстор
В Англия прави лопати не се ли продават?

Тема "Микро багерче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: