Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
rossenboy - специалист
Колеги, моля за помощ. Искам да изведа един микрофон от един блу тут за кола: взел съм двете кабелчета, които идват от оригиналния микрфон към платката и към тях искам да свържа 3.5 букса, към която да включа микрофон(от тези за компютър тип брошка) и сега въпроса: кабелчетата са 2, а буксата има 3 извода за свързване. Като вържа само на късите микрофна не работи! Нещо трябва да се премости ли, кво ли, малко не разбирам от тези неща, та ако може едно рамо да удари някой.

Прикачен файл

20140216_163643-1.jpg
inspo - майстор
Буксата е стерео. Късите са ляв и десен, а другото е маса.
piron45 - майстор
+1
Ако кабела ти е с жило и оплетка, жилото спояваш на едно от късите крачета , а оплетката на голямото за стягане на кабелчето.
rossenboy - специалист
То добре буксата е стерео, ама знам ли го микрофона дали и той е стерео? Жака на микрофона е като на слишалки стерео, ама де да знам. А и няма екраниране/оплетк-вземам от ,,вътрешния'' микрофон двете кабелчета които излизат и искам да ги свържа с буксата, в която после да включа микрофона(да не режа кабела на новия микрофон ако може).
ivanovbg - майстор
Еми едното връзваш на дългото и с другото пробваш на кое късо ще работи. А ако има смущения после им разменяш местата.
rossenboy - специалист
Е тва чукане чаках :mrgreen: Май ще стане работата, щота сега ги бях вързал на двете къси и ,, нема никой".

Тема "Свързване на микрофн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: