• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
fox_vt - майстор
Някой да е ползвал такова чудо,изглежда интересно за леки натоварвания да го има човек в сандъка.
Цък
Andri01 - майстор
"Hight teck" мнооогУ функционален инджикипляктор
hidrazin - майстор
От доста години се продават и у нас. До сега не съм видял някой дето си вади хляба с гаечни ключове да ползва такова нещо. :-D
Пък и мисля преди време май мина и през форума? :? По разни несериозни сайтове за обяви се продава мисля за около 15 лева.
:partyman:
stiv1961 - майстор
hidrazin написа:
Пък и мисля преди време май мина и през форума? :? По разни несериозни сайтове за обяви се продава мисля за около 15 лева.
:partyman:
Мина, минааа и замина :-D , голямо недоразумение, лично видях как се разпадна при една демонстрация на един авер.... е, може да е било и фалшиво животното де :-D
caribi - специалист
И аз го видях на живо, има го по магазините, ... 32 лева!
novgradski - специалист
...за демонстрация -"да" ,но като го слагаш в сандъка ...- сложи и един раздвижен ключ (по-бавно с него ,но и по- надеждно)
Gnus - специалист
Някакъв американец е коментирал: "Това го имахме при нас през 80-те, но не е толкова хубаво, колкото изглежда".

При първото по-сериозно натоварване, ще се събират пръчиците по земята, такова чувство имам.
nikolovvd - майстор
Чувството ти е абсолютно вярно! :lol:
velsi - Почетен майстор
Имам го и мога да кажа същото: върши работа, но не е толкова добро, колкото изглежда.
marian1 - майстор
Да не говорим, че за да го ползваш - трябва около него пространство - в повечето случаи все е тясно около главите на разните му чарколяци. Това като го гледам е голямо поне колкото 24 камък.
  • 1
  • 2

Тема "Интерена джаджа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: