Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
gibson58 - специалист
Трябва ми нещо да опраскам ливадите на вилата към 2000 квадрата са.Расте много гадна здрава и жилава трева.За електрически не смея и да си помисля.Въпросът е тия по 150 кинта нови ще вършат ли работа? Има с корда и диск сменяеми и с нещо като перка с 3 лъча (не знам какво му се вика :mrgreen: ) .За тия пари ще върши ли работа за тази площ за 2 пъти в годината ?
sspoko - специалист
viewtopic.php?f=29&t=46768
В общи линии въпрос на късмет както със всяка машина или работи или не но това го има и при маркови те макар че не отричам че там се случва много по рядко аз ползвам една китайка втора година без проблем но пък съм я ползвал по веднъж на 2 месеца долу горе.
digitalpr - специалист
Имам такъв китайски тример RTR, който купих от топливо за 150лв. Ножа го ползвам само за издънки на дървета, за всичко останало ползвам кодрата. Ако тревата е много жилава и здрава, сложи корда с квадратен профил! Двора е 1500 квадрата и тримера никога не е отказвал или прегрявал. Сипвам му 98 :-D
zdraveca - специалист
Става, само ще си купиш после нож с 4 ножа от марковите косачки. Там по вътрешен диаметър ще ги избираш, и си ти. С корда не обичам да режа храсталаци и бъзаци, че заминава бързо.

Тема "Бензинов тример(храсторез) за 150лв?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: