Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Някой може ли да ми помогне със съвет - наскоро правих ремонт, дори не съм приключила, а се изненадах неприятно да открия, че при пускане на водата в тоалетната, струята изтича вертикално надолу, вместо да облива стените, ако мога така да го опиша. ПОПРАВИМО ЛИ Е ТОВА?
masteradmin - майстор
Дай снимка да видим какво ти е казанчето и колко високо е качено.
bisplus - специалист
Когато си купиш казанчено, винаги тръбата която е предназначена за свързване с тоалетната чиния е по дълга и когато след монтажа тя се вкара по-навътре в отвора на тоалетната и не се отреже на необходимата дължина водата не може да навлезе във всички канали и се получава този проблем като в този случай може и да се получи определена загуба на налягането!
bisplus написа:
Когато си купиш казанчето, винаги тръбата която е предназначена за свързване с тоалетната чиния е по дълга и когато след монтажа тя се вкара по-навътре в отвора на тоалетната и не се отреже на необходимата дължина водата не може да навлезе във всички канали и се получава този проблем като в този случай може и да се получи определена загуба на налягането!
Тоалетната е с вградено казанче, т.н. структура. което означава, че нямам видимост към казанчето. Тази тръба за която става въпрос как може да се регулира в този случай.

Тема "Тоалетната чиния ми пръска плочките - моля за съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: