Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Здравейте. Ще помоля за съвет и аз. Правя ремонт на банята. В ъглите на пода върху плочките имам залепен стар цокъл от плочки, широк около 8 см, който аз си оставих, за да не влоша нещата, но за да не просмуква вода, покрих ъгъла, заедно с цокъла с хидроизлолация (на сика). Сега около пода ми стои грозно, защото хидроизолацията е сивкава на цвят и ми се иска да я покрия с нещо като замазка (като се има предвид, че ще се мокри). Имам лепило за плочки, циментова бяла замазка, фугин ми е останал...Чудех се с какво да го замажа този слой? Минаваха ми мисли и за бяла блажна боя, но сякаш няма да изглежда добре, въпросът е да се подобри визуално, иначе за изолация е станало добре. Благодаря предварително за всички съвети.
chapara - майстор
Ако някой друг разбра за какво иде реч, :? да поясни :?
nikolson - майстор
Е, какво да разбирам. Не е свалил цокъла от старите плочки и ги е замазал със хидроизолация.
chapara - майстор
nikolson написа:
Е, какво да разбирам. Не е свалил цокъла от старите плочки и ги е замазал със хидроизолация.
И това е ремонт на баня :?: Има си ходроизолационни ленти и т.н.т. :shock:Да му мислят комшиите от долу след този ремонт :-D
Все още не съм решил проблема, моля за съвет.

Тема "Съвет за външно покритие на цокъл" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: