Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Good Master - помощник
Здравейте
Ако може да ми помогнете да сложа на колелото си лед светлини на рамката.
Нищо не разбирам не знам какви части да избера.
Благодаря предварително.
shotik - майстор
По рамката като лента или светещи отпред и отзад искаш да сложиш,не ти е ясно питането.
Ако слагаш много светодиоди, трябва и акумулатор да монтираш, ако са само единични светлини, има едни малки със силиконова обвивка и се монтират лесно и се намират за 5-7 лв,
Good Master - помощник
искам лента да сложа
miroton - майстор
Good Master написа:
искам лента да сложа
ми купи си лента
и акумулатор 12волта 1.2ач
Че защо ти е да слагаш лента на велосипед?
Първо тези ленти изискват ток. Може да ползваш динамо, но дали ще ти стигне захранването......
Също така, тези ленти имат навик да изгарят от части или напълно, при това много бързо когато са в кутия или изобщо на затворено място, а ти искаш да ги сложиш на колело?
Дори от вятъра може да се повредят, да не говорим, че я ги чукнеш някъде, я не.

После да не кажеш - ами ако трябва в тръба? - Само си представи как ще изглежда колелото ти с кристална тръба денем.
Lisko - майстор
s7efani написа:
Че защо ти е да слагаш лента на велосипед?
Първо тези ленти изискват ток. Може да ползваш динамо, но дали ще ти стигне захранването......
Също така, тези ленти имат навик да изгарят от части или напълно, при това много бързо когато са в кутия или изобщо на затворено място, а ти искаш да ги сложиш на колело?
Дори от вятъра може да се повредят, да не говорим, че я ги чукнеш някъде, я не.

После да не кажеш - ами ако трябва в тръба? - Само си представи как ще изглежда колелото ти с кристална тръба денем.
Колежке Стефи,
от личен опит ли говориш или една жена ти е казала на спирката?
Или само така колкото да ти излезе подписа и гугъл да го индексира?

Динамата (поне едно време) бяха на 6 волта. Лентите обикновено са на 12 волта. Има ленти които са водоустойчиви. Моята например вече една година е под открито небе и нищо и няма, свети си всяка вечер.
Щяла да се повреди от вятъра :lol: :lol: :lol:

Тема "Лед светлини на велосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: