Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
моля ако някой знае къде мога да намеря огледални плочки да ми даде някаква имформация.аз съм от карлово и в ношия малък град никъде няма,дори и на каталог
UNIOR - модератор
Поразрових се малко из нета и намерих Това и
http://www.glassmania.net/по въпроса, дано ти помогне. Защо не се разходиш до Пловдив няма начин да не намериш, а и не е толкова далеч.
masteradmin - майстор
В Мосю Бриколаж имаше такива, лошото е че се плащаха на бройка. А и аз редих веднъж такива и беше кошмар най-малкото изкривяване и става криво огледало.
благадаря за бързия отговор.masteradmin точно от теб се запалих по тия плочки,мисля че ти беше дал някакво предложение за тях,но щом казваш че еиграчка може би ще се замисля за някакво огледално стъкло.става въпрос за малка тоалетна на която мисля едната стена да е огледална другата фототапет.бях писала за това,но май не съм го изпратила правилно :? не че ми е ясно от къде ще намеря фототапет
8180 - майстор
Фототапети се намират, а при днешните технологии можеш и да си го поръчаш във фирмите за широкоформатен дигитален печат - тези, които печатат билбордовете.
Ако искаш и своя снимка може да си сложиш. Достатъчно е тя да бъде с 50-100 dpi в крайния желан размер.
СУПЕР,БЛАГОДАРЯ.ЩЕ ПРОВЕРЯ .А КАКВО МИСЛИТЕ ДАЛИ ОПТИЧЕСКИ ЩЕ СЕ РАЗШИРИ ТАЗИ ИНАЧЕ МАЛКА ТОАЛЕТНА 110НА130.ТЯ ЩЕ БЪДЕ В КОЗМЕТИЧЕН САЛОН,ИСКА МИ СЕ С ПОДХОДЯЩИ ЗВУЦИ И АРОМАТИЗАТОР НА ГОРА/ТАКЪВ ЩЕ Е И ФОТО ТАПЕТА/ЗЕЛЕНИ ПЛОЧКИ ПО ЗЕМЯТА ИЛИ ПЪК НЯКАКВА ИЗКУСТВЕНА ТРЕВА ДА ПОСТИГНА НЯКАКЪВ SPA ЕФЕКТ :lol: :lol: :lol: НАЛИ СЕГА Е МОДЕРНО НЕ ЧЕ В ТОАЛЕТНАТА ЩЕ РАБОТЯ НО ВСЕ ПАК.КАКВО МИСЛИТЕ СЕГА Е МОМЕНТА ДА МЕ ОПЛЮЕТЕ ВИЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ГО ПРЕДСТАВИТЕ ТОВА ДА КАЖАТ СПЕЦИАЛИСТИТЕ ЗАЩОТО ЕДНО Е ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯШ ДРУГО КАТО ГО НАПРАВИШ
Creator - напреднал
Мисля, че всички тези ефекти при помещение 2 квадрата можеш да ги съчетаеш само, ако залепиш един миришещ тапет с живи животни и мравки по него.

А пък ако пуснеш и от казанчето да тече вода непрекъснато (като малко водопадче) - Спа ефектът ти е сигурен

Всеки случай трябва да ни поканиш на откриването.
Успех

:?
МНОГО ДОБРО ОТ УТРЕ ЗАПОЧВАМ С ХЕРБАРИЯ.ВСЕ ПАК ЗАБЕЛЕЖКАТА Е НА МЯСТО.ПРЕДЕ МАЛКО ВЛЯЗАХ В ТАКАВА МАЛКА ТОАЛЕТНА И НАИСТИНА МАЙ НЯМА ДА СТАНЕ ТАЯ РАБОТА С ФОТОТАПЕТА ЗАЩОТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ГО ГЛЕДАШ ОТ 40СМ. РАЭТОЯНИЕ ПРИ КОЕТО НЕ ВИЖДАШ НИЩО ОТ НЕГО

Тема "огледални плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: