Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Здравейте на всички. :) Не знам дали тука е правилния раздел за въпроса ми,ако не е се извинявам.Форума е доста голям и не можах да го разгледам целия за един ден.Та.... питането ми е за една надуваема спалня която е спукана и като я надуя и я остава след 3 часа е мекичка вече.Подарък ми е ама по принцип знам че ги продават с лепенки.Дупката явно е мноооого малка и не знам как бих могъл да разбера къде е.Давайте съвети моля ви защото я глася за вилата да има къде да спят неканените гости пък не ми се дават 100 и косър лева.Благодаря.
borkata3000 - специалист
Bahanov написа:
Здравейте на всички. :) Не знам дали тука е правилния раздел за въпроса ми,ако не е се извинявам.Форума е доста голям и не можах да го разгледам целия за един ден.Та.... питането ми е за една надуваема спалня която е спукана и като я надуя и я остава след 3 часа е мекичка вече.Подарък ми е ама по принцип знам че ги продават с лепенки.Дупката явно е мноооого малка и не знам как бих могъл да разбера къде е.Давайте съвети моля ви защото я глася за вилата да има къде да спят неканените гости пък не ми се дават 100 и косър лева.Благодаря.
Дупчици най-често се получават на местата, където листовете са слепвани горещо. Взимаш една купичка, наливаш вода (може и сапунена, по-лесно ще откриеш от къде издиша) и една четка и започваш да нажеш по тези места. Така, където издиша ще се образуват балончета. След това или си взимаш лепенки за гума или ако спуканото е на сгъвка, тогава може да вземеш една спринцовка с по-дебела игла и да вкараш малко лепило в дупката, след това надуй умерено леглото, за да може лепилото леко да излезе от дупката. Смятам, че ще се получи.
Леглото ти тези на INTEX с велуреното покритие ли е?
С велурено покритие е,височно е около 50 сантима обаче беше ня някаква друга фирма,трябва да погледна ама едва ли има значение.ей така изглежда http://www.bgbazar.com/product.php?id=7756&pic=1
Иначе за пяната не бях се сетил.Добър варянт е защото издива бавно и ако наливам с вода едва ли ще се види.Пробвал съм на малко легло и не става.Аз се сетих за варянт да го напулня с 10-20 лирта вода ,да го изурша хубаво и да го въртя като откачен ама ще пробвам първо с пяната благодаря :-D
borkata3000 - специалист
Bahanov написа:
С велурено покритие е,височно е около 50 сантима обаче беше ня някаква друга фирма,трябва да погледна ама едва ли има значение.ей така изглежда http://www.bgbazar.com/product.php?id=7756&pic=1
Иначе за пяната не бях се сетил.Добър варянт е защото издива бавно и ако наливам с вода едва ли ще се види.Пробвал съм на малко легло и не става.Аз се сетих за варянт да го напулня с 10-20 лирта вода ,да го изурша хубаво и да го въртя като откачен ама ще пробвам първо с пяната благодаря :-D
Не го пълни с вода, после не можеш да го изпразниш, ще застои и ще замирише на тиня след време и като тръгнеш да го спадаш може и някоя жаба да изкочи.
Стана с пяна но трябва да е много добре направена.Дупките бяха няколко и не бяха там където са слепени отделните елементи.Явно е била издрана някъде и ги видях случаино.Невероятно малки са но като се изчисти хубаво и се гледа по сантиметър на много светло се намират.тплко са малки че и с лак за нокти може да се мазнат само ама правят беля за цяла нощ на двама души :lol:

Благорася за съветите!! :wink:
ktamara - специалист
Моето легло също се спука. Залепих го с парчета от надуваема плажна топка и с хелметексово лепило на Момент. Като едно време с гумите на колелото :lol:

Тема "Спукана надуваема спалня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: