Здравейте. Наскоро ми казаха как се ловят оси. Шише от минерална вода с малко бира но ефектът е 2 шишета 2 дни 2 оси. Според мен е незадоволителен. Ако имате някаква друга идея казвайте че стана страшно.

Слага се , сладък ароматен сироп , или мед , разреден с вода

) начин.
  ) начин. 

Миналата година се преборихме с едно гнездо стършели, като ги изловихме всичките със шишета пълни с бира, оцет и захарен сироп. Но гнездото на осите е с повече жители
 Миналата година се преборихме с едно гнездо стършели, като ги изловихме всичките със шишета пълни с бира, оцет и захарен сироп. Но гнездото на осите е с повече жители  Мисля да го залея с бензин и масло, някоя сутрин и да го запаля. Само се чуда дали не е много опасно. За сега съм сложил само едно шише до гнездото, но май ще се наложи да наслагам повече бройки. По американските сайтове гледам, че се продават едни стъклени изтумбени шишета с дупка отдолу. Те поне няма да загрозяват гледката. Тук в България някой знае ли дали може да се закупи такова или трябва да си го поръчам от сайта? Ей такова:
 Мисля да го залея с бензин и масло, някоя сутрин и да го запаля. Само се чуда дали не е много опасно. За сега съм сложил само едно шише до гнездото, но май ще се наложи да наслагам повече бройки. По американските сайтове гледам, че се продават едни стъклени изтумбени шишета с дупка отдолу. Те поне няма да загрозяват гледката. Тук в България някой знае ли дали може да се закупи такова или трябва да си го поръчам от сайта? Ей такова: