кажете ми да не би да е прецакан бутона 3-6л штото което и от двете да натисна се натискат и двете копчета а не само копчето за 3-те литра моноблока е нов и е на видима мога ли да го оправя 
- 1
- 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
11 мнения в "за 3-6л бутона на моноблока"
hygro
- майстор
Фантазия UNIOR, повече фантазия 
Случайно се сблъсках със същия проблем, то в разбирането ми помогна услужливо deja vu
Двата бутона се движат свързано, но по-големия има и с около 1-2mm по-голям ход. Това е достатъчно, за да може механизмът да си върши работата. Разбира се, при условие, че е правилно регулиран и притегнат към капака.

Случайно се сблъсках със същия проблем, то в разбирането ми помогна услужливо deja vu
Двата бутона се движат свързано, но по-големия има и с около 1-2mm по-голям ход. Това е достатъчно, за да може механизмът да си върши работата. Разбира се, при условие, че е правилно регулиран и притегнат към капака.
jel4o
- специалист
Имам същия моноблок на Видима идеал от 6год.
Значи бутона макар и разделен на 2малки половинки се движат /потъват/ заедно двете.
Няма никаква повреда и пр. принципа на действие за опция1/2 т.е. 3л. е като натиснеш 1/2 задържаш 2 или 3секунди и след това пуснеш си изтичат точно 3л. ако механизма е регулиран правилно-пробвал съм го поне 10пъти.
За цялото количество вода или 6л. натискаш целия бутон и изчакваш пак толкова време след което пускаш и си изтичат 6-те литра.
Но и при мен се появи проблем че като го ползват децата и след напълването на казанчето по чинията се отича тънка струйка вода,което естествено води до загуби.
По мое мнение имат някакъв недостатък,който може би да го разгадае техник от фирмата производител, общо взето май са си капризни ,та дори над 60% от продукцията им да е за износ.
Значи бутона макар и разделен на 2малки половинки се движат /потъват/ заедно двете.
Няма никаква повреда и пр. принципа на действие за опция1/2 т.е. 3л. е като натиснеш 1/2 задържаш 2 или 3секунди и след това пуснеш си изтичат точно 3л. ако механизма е регулиран правилно-пробвал съм го поне 10пъти.
За цялото количество вода или 6л. натискаш целия бутон и изчакваш пак толкова време след което пускаш и си изтичат 6-те литра.
Но и при мен се появи проблем че като го ползват децата и след напълването на казанчето по чинията се отича тънка струйка вода,което естествено води до загуби.
По мое мнение имат някакъв недостатък,който може би да го разгадае техник от фирмата производител, общо взето май са си капризни ,та дори над 60% от продукцията им да е за износ.
jel4o
- специалист
Имам същия моноблок на Видима идеал от 6год. модел "Улице"
- 1
- 2
Тема "за 3-6л бутона на моноблока" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература