Предстои ми проектиране на баня, по-конкретно стена. Обикалям магазините за плочки в момента. Голямо чудене пада. Забелязах, че когато има наредено пано с плочки, особено с включени "ефектни" плочки и фриз, тогава се забелязва истнското излъчване и визия на дадена серия плочки. За съжаление фирмите съвсем не са се постарали да облекчат клиентите като мен в избора им - готовите пана с плочки са нищожен процент спрямо всички видове плочки. Доста често ми харесва дадена серия, но не съм абсолютно сигурен какъв ще е ефектът на цяла стена. Естествено, продавачите ми предлагат безплатен проект, но е безплатен само, ако си купя въпросните плочки. А аз не искам цялостен проект, а само да се ориентирам и да добия по-добра представа от цялата серия (понякога има 2-3 основни плочки, някои ефектни + 2-3 фриза). Ако не харесам определените плочки - услугата се заплаща (50 лв. обикновено).
Толкова магазини, толкова плочки, бих искал да получа по-добра представа за поне 20 серии плочки и да избера от тях. Но тогава ще трябва да хвърля излишни 1000 лв.
Та на въпроса:
С какъв софтуер се правят тия проекти от фирмите. Интересува ме даже не да си правя цял проект, а само да си редя правоъгълни стени с различните серии. Смятам да свалям от нета различните плочки и после да ги подреждам една до друга. Търся най-удобната зе целта и най-лесна за работа програма.
Свържете се лесно с препоръчани дизайнери за проектиране на баня!
Толкова магазини, толкова плочки, бих искал да получа по-добра представа за поне 20 серии плочки и да избера от тях. Но тогава ще трябва да хвърля излишни 1000 лв.
Та на въпроса:
С какъв софтуер се правят тия проекти от фирмите. Интересува ме даже не да си правя цял проект, а само да си редя правоъгълни стени с различните серии. Смятам да свалям от нета различните плочки и после да ги подреждам една до друга. Търся най-удобната зе целта и най-лесна за работа програма.
Свържете се лесно с препоръчани дизайнери за проектиране на баня!