Здравейте, чета форума от доста време и някак си не мога да си систематизирам цялата информация, която научавам - дали защото технологично не съм наясно с целия процес на едно цялостно обзавеждане или защото съм жена
Та в момента съм малко объркана от къде трябва да започна с новия апартамент - ново строителство е и ще го получим само на замазка и шпакловка...
Ще се радвам да дадете малко ъкъл и на мен...
1. Първо си мисля да започнем с банята - плочки, мивки и т.н.
2. Следващото нещо май трябва да е кухнята - да я поръчаме. НО сега изниква въпроса, дали за да я поръчаме трябва да сме направили и пода в тази стая???
Ако е така, то първо ще трябва да се направи пода и да се боядисат стените и чак тогава да поръчваме кухнята....
3. Като се стигне до поръчването на кухнята, трябва ли първо да си закупим електроуредите (печката и котлоните мислиме да са за вграждане, а също и абсорбатора) или може и след това...
4. Вратите и осветлението ще оставя за най-накрая.
За сега това се сещам...
Само да спомена, че се сетихме и вкопахме тръбите за климатиците преди да са издали обекта, та няма да къртим нищо след това
Благодаря предварително за съветите

Та в момента съм малко объркана от къде трябва да започна с новия апартамент - ново строителство е и ще го получим само на замазка и шпакловка...

1. Първо си мисля да започнем с банята - плочки, мивки и т.н.
2. Следващото нещо май трябва да е кухнята - да я поръчаме. НО сега изниква въпроса, дали за да я поръчаме трябва да сме направили и пода в тази стая???

3. Като се стигне до поръчването на кухнята, трябва ли първо да си закупим електроуредите (печката и котлоните мислиме да са за вграждане, а също и абсорбатора) или може и след това...

4. Вратите и осветлението ще оставя за най-накрая.
За сега това се сещам...
Само да спомена, че се сетихме и вкопахме тръбите за климатиците преди да са издали обекта, та няма да къртим нищо след това

Благодаря предварително за съветите