При транспорта и качването на нов хладилник някъде се ударил леко и се получила една леко хлътнала точка както 5 Ст монета без да е нарушена целостта. Прочетох доста неща за подправяне - с нещо като уредче което на принципа на вакуума издърпва хлътналото, със сешоар и после със сух лед или въглероден диоксид което е едно и също да се замрази и пак се оправяло, но не знам дали няма да си създам по-голям проблем.
Хладилника е с цвят инокс.
Някой имал ли е подобен проблем или да има проверена информация за отстраняването му, а не намерена в интернет на която може да се доверя.Благодаря ви предварително както и за оригинални идеи, ако имате, например на мен ми идва на ум да сложа там логото на производителя, но не намирам такива.
Хладилника е с цвят инокс.
Някой имал ли е подобен проблем или да има проверена информация за отстраняването му, а не намерена в интернет на която може да се доверя.Благодаря ви предварително както и за оригинални идеи, ако имате, например на мен ми идва на ум да сложа там логото на производителя, но не намирам такива.