• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Здравейте,

Бих искала да попитам за препарат за избелване на бели, но захабени и замърсени фуги между бели теракотни плочки? Доколкото знам някои фирми предлагат избелващ маркер, но за съжаление няма достатъчно информация. Благодаря предварително.
Май до сега никой не е имал подобен проблем :?: като гледам сумати време нама ни един отговор :| :|
georgiarg - специалист
Някъде четох, че се подменя фугина като се "изстърже" стария, но може да има и друг начин.
emil_v r - майстор
Фугин се нарича човекът които фугира , а това е фугомаса .Пробваи с оцет.
sasmata - напреднал
четка за сваляне на боя малка бормашина вклучваш на малки обороти и Действаш...
Rockwalll - специалист
преди секунда писах за СИН CILLIT и ще ме сметнат за рекламен аген - ама аз така ги оправям моите

стара четка за зъби и CILLIT + търкане по фугата

ако не стане с това друга химия няма да помогне - освен ако не искаш да си разтопиш плочките :wink: :!: :wink:
Мерси за отговорите :) :) Ще пробвам и ще пиша за резултатите :lol:
Matchless - специалист
Nelly S написа:
Здравейте,

Бих искала да попитам за препарат за избелване на бели, но захабени и замърсени фуги между бели теракотни плочки? Доколкото знам някои фирми предлагат избелващ маркер, но за съжаление няма достатъчно информация. Благодаря предварително.
Опитай с белина, ако нямаш прозорец внимавай, използвай предпазна маска, много е задушливо. Може да използва пулверизатор от препарат за миене на прозорци например, напръскай и остави да изсъхне, може и цяла вечер, след това обилно изплакни.
citrofen - специалист
Пробвай с "КИСЛОЛ" аз го купих от метро...
Без да искам, разлях малко върху плочките и след 20сек, попих с парцала, ама фугите вече бяха избелели видимо :evil:
Мая - напреднал
С Кислол. Изпробвала съм го. Но е отровен, само с ръкавици.
  • 1
  • 2

Тема "Избелване на фуги между теракотни плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: